Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 грудня 2012, 21:54 ДТП
Резонансні ДТП у Дніпропетровську
Резонансні ДТП у Дніпропетровську

Кілька масштабних аварій зафіксовано на автомагістралях Дніпропетровська. Внаслідок зіткнення вантажівки з легковиком у лікарнях опинилися двоє людей. А ось 44-річному пішоходові медики вже нічим не зарадять. Водій, що його збив, з місця ДТП зник. 

Потужне зіткнення Газелі з Ауді сталося на вулиці Червонозаводській. Призвідник аварії - водій вантажівки - несподівано для кермувальника легковика вирішив виконати складний маневр.

Денис, водій Ауді:

- Стояла справа "Газель" припаркованная.

- Вот эта?

- Да. Потом резко начала разворот на 180 градусов. И стала передо мной, получается, на 90 градусов, и уже среагировать некуда и удар под 90 градусов в водительскую дверь.

Винуватця ДТП разом із пасажиром "Газелі" із численними забиттями з місця аварії забрала швидка.

***
За місяць ось цьому чоловікові, тіло якого нерухомо лежить на трамвайних коліях, мало б виповнитися 45 років. Святкові передчуття в одну мить перервав водій легковика. Збивши людину на смерть, він дав драла.

Роман, свідок:

- Сидел в машине, был повёрнутый в салон. Когда слышу, такой удар, когда как машина в яму въехала, что-то гупнуло. Я поворачиваюсь, машина была уже метров пять и была такая, как "копейка" красная или "шестёрка".

Водія-вбивцю шукають. Правоохоронці своєю чергою звертаються до свідків пригоди. Якщо маєте корисну для слідства інформацію, не залишайтеся байдужими й зателефонуйте "102".