Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 грудня 2012, 21:58 ДТП
У Києві аварія за участі мажора, ЗІЛа та Москвича
У Києві аварія за участі мажора, ЗІЛа та Москвича

Дива маневрування демонстрував водій Фольксвагена у столиці: 23-річний молодик надумав протиснутися між Москвичем і ЗІЛом.

Вулиця Саперно-Слобідська вночі перетворилася на доріжку для боулінгу. За кеглі - Москвич і ЗіЛ.

Юрій Ігорович, водій Москвича:

- В сторону Южного моста на Москвиче ехал, по первой полосе ехал ЗИЛ, я по второй, по первой полосе нас начал Фольксваген обгонять.

Утім, лівою - вільною - смугою водій преміум-легковика чомусь не скористався.

Юрій Ігорович, водій Москвича:

- Хотел проехать между мной и ЗИЛом, но стукнулся об его заднее колесо, его откинуло на меня, слава богу, я-то на малой скорости ехал, так что целый.

А ось вантажівці й її водієві не пощастило. На ЗІЛа припав найпотужніший удар. Машина перекинулася. Увесь її вантаж висипався на дорогу, а це десятки кілограмів щойно прибраного снігу. 

- Водитель ЗИЛа - увезла скорая помощь.

У 57-річного кермувальника - численні забиття тіла, травми голови та грудей.

Костянтин, власник ЗІЛа:

- Я его набирал, он говорит: ему запрещают говорить - похоже, сотрясение мозга, водитель трезвый, с большим опытом управления авто.

Й вантажівка з місця ДТП сама не поїде. У неї пошкоджень на тридцять тисяч гривень.

- Судя по нанесенным повреждениям - выбит задный мост, погнута рама.

Із водієм Фольксвагена, що спричинив усе це й до того ж спровадив із тяжкими травмами в лікарню свого пасажира, поговорити не вдалося. Він увесь час був у машині інспекторів ДАІ. Підтримувати 23-річного шофера приїхали кілька дорослих чоловіків. Вони забороняли  фільмувати хлопця.   

- Я вас не трогаю, на вас не падаю, на вас не поскальзываюсь, ну зачем... Вопрос к тому бы, что каждый отец своего ребенка бы защищал.

Деталі аварії вивчатимуть слідчі. Також мають з'ясувати - чи був кермувальник "німця" в мить скоєння ДТП у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.