Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 грудня 2012, 22:45 ДТП
У столиці водій легковика створив трамвайний затор
У столиці водій легковика створив трамвайний затор

Наробив галасу один із кермувальників в Києві: чоловік припаркувався поряд із засніженим узбіччям - просто на трамвайних рейках. Через це утворився довжелезний затор. Водієві дісталося на горіхи від розлюченого натовпу.

Київ. Вулиця Дмитрівська. 18-а година - десятки трамваїв вишикувалися в чергу. Транспорт не може рухатися через оцю Мазду. Її водій необачно припаркувався впритул до рейок. Розлючені пасажири громадського транспорту автівку ледь не перетворили на брухт.

- Почему водитель трамвая должен отвечать за те, що оце зеркало затроне, я б це зеркало сама щаз взяла, давайте її перевернем к чьортовой матері.

Водій 18-го маршруту каже - намагаються прибрати Мазду вже понад дві години, але марно, тож підготували водієві сюрприз.

Василь, вагоновода:

- Колеса поспускали йому вже і трошки його штовхали, але він тяжкий дуже, що ви зробите йому, це проблема міста. Треба ж нерви якось заспокоювати, от ми йому зробили новорічний подарок, він підкачає колеса, подумає, може наступного разу не буду ставити.

Згодом до машини приїхали інспектори ДАІ. Пообіцяли розшукати власника якомога швидше.

- Щас проб'єм власника, зв'яжемся, і він прибере машину, а на водія адмінпротокол складемо.

Та за кілька хвилин кермувальник з'явився сам. Люди накинулися на нього з кулаками й лайкою.  

- Я не увидил рельсы, увидел, что рядом такая же машина стояла, я стал буквально ей в торец, в торец.

Все, що зміг зробити водій на пробитих колесах - переїхати на інший бік дороги, там же ДАІвці склали на нього протокол. А вагоноводи тільки розводять руками, кажуть, щодня стоять у заторах через отаких кермувальників.