Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 грудня 2012, 00:53 ДТП
У Києві не покарали винного у смертельній ДТП
У Києві не покарали винного у смертельній ДТП

48-річну жінку збив на смерть позашляховик у Києві на вулиці Дегтярівський. Син загиблої стверджує - мати йшла переходом. Від пригоди минуло вже три місяці, а 20-річного кермувальника, що наїхав на містянку, до відповідальності так і не притягли.

Євген тримає в руках фотокартку матері. 48-річної Тамари Таратунської не стало одинадцятого вересня. Жінку на вулиці Дегтярівській збив позашляховик Мазда. Кермував дорогим автом 20-річний киянин.

Євген Кошара, син загиблої:

- Заключения экспертов, там порядка полтора страницы печатного текста, ноги переломаны, голова лопнувшая, как арбуз, зубы в кульке.

Чоловік стверджує - мати йшла переходом. Бо поверталася від подруги завжди одним і тим самим шляхом. 

Євген Кошара, син загиблої:

- Вот с этого дома они всегда с подругой идут, обычно подруга её даже провожала, они обычно ходят через переход, но тут и пути другого нет, мы живем на Соломенке, понятно, что тут остановка находится сразу.

Утім, інакшої думки правоохоронці й сам кермувальник. Мовляв, збив жінку не на переході. І не помітив її, бо вона раптово вискочила. Як людина завважки 120 кілограмів могла раптово вискочити, не добере син загиблої. Так само нелогічне твердження, що бідолашна оминула "зебру" й перетнула дорогу за нею. 

Євген Кошара, син загиблої:

- Тело нашли в районе знака вот этого, развилки, туфли были одна за переходом, метров пять одна, вторая 10 и дальше тело, видно, что на переходе сбил, повреждения машины были такие, как-будто она сбила столб, но не человека.

Люди, які часто ходять цієї дорогою, кажуть: відтинок дуже небезпечний, водії його пролітають.

Ірина Вадимівна, мешканка м. Києва:

- Здесь переход необходим очень, я здесь видела сама, как собаку сбили, мчаться на этом перекрестке машины с разгоном.

Олександр, мешканець м. Києва:

- Он длинный, и сами знаете, водители у нас не все ж интеллигентные, пару раз видел, как авария была.

Водій, що збив Тамару Таратунську, жодного разу не зустрівся з родиною загиблої. Тож їдемо до нього в гості. Та спілкуватися з журналістами кермувальник не хоче. 

- З приводу ДТП, яка трапилась.

- Ну так я не даю никаких комментариев.

- А ось зараз стоїть син жінки, яку ви збили, ви не хотіли б з ним поспілкуватися?

- Выключите, пожалуйста, камеру.

А слідчі тим часом справу, порушену за фактом ДТП, вже закрили. Через брак доказів. Тож молодик, що вбив жінку, й далі їздить собі містом.

Сергій Ревенко, старший слідчий відділу ГУ міліції м. Києва (телефоном):

- Згідно зібраних доказів було встановлено, що водій не мав технічної можливості уникнути ДТП, і згідно зібраних доказів закрили. Я її розслідував, прийняв рішення, у нього є право згідно чинного законодавства оскаржити мої дії в прокуратурі або суді.

Євген Кошара не має наміру опускати руки й звертатиметься до прокуратури. Хоче, щоб винного у смерті матері покарали. А тому шукає свідків ДТП. І просить всіх, хто бачив аварію на власні очі, відгукнутися.