Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 грудня 2012, 22:10 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

В Запорізький області позашляховик врізався в бензовоза. Пасажирка - загинула, водійка з тяжкими травмами в лікарні. На дорогу вилилося кілька сотень літрів дизпалива, яке ледь не рвонуло. Трагічно закінчилася й поїздка в таксі для двох донеччан.

Аварія сталася на перехресті вулиць Петровського та Рев'якина в Донецьку. Водій таксі не впорався з кермуванням і врізався у стовпа. Двоє пасажирів загинули. Травм дістав і кермувальник. Із саднами та зламаним носом його шпиталювали. Невдовзі свідчитиме - чи взагалі мав право таксувати.

Олександр Никитенко, інспектор ВДАІ м. Донецька:

- У водителя на месте отсутствовало водительское удостоверение, регистрационный талон. и также страховой полис. Местонахождение документов сейчас устанавливается.

***

А на 303-му кілометрі траси Харків-Симферопіль у бензовоза врізався позашляховик. Тягач повертав ліворуч - на автозаправку. Тієї миті БМВ й ударив його - просто в бак. На дорогу вилилося кілька сотень літрів солярки. Минулося - не рвонуло. Не пощастило двом жінкам у німці.

Андрій Топчій, керівник сектору УДАІ в Запорізькій області:

- Как произошло столкновение, почему водитель не отреагировал на приближающийся транспорт, будет установлено чуть позже. Но сейчас мы имеем девушку, погибшую, 82 г.р. И водитель БМВ доставлена в больницу.

***

А в самому Запоріжжі легковик протаранив маршрутне таксі. Сталося це на одному з поворотів на околиці міста. 21-річний водій Шевроле не втримав керма.

Олександр Швець, інспектор ВДАІ м. Запоріжжя:

- Молодой водитель автомобиля Шевроле допустил столкновение с микроавтобусом, причины этого устанавливаются следствием.

Свідки пригоди запевняють - молодий кермувальник був п'яний. Як і його пасажири. В машині лежали пляшки з-під пива й коньяку. Медична допомога знадобилася шістьом пасажирам маршрутки - в них незначні травми. Значно більше забилися двоє в Шевроле - сам водій і супутниця, у них струси мізків та зламані кінцівки.

***
А у Дніпропетровську дороги не поділили Джилі та Форд. Призвідником ДТП став 50-річний водій китайського легковика. За складних погодних умов не впорався з кермуванням й виїхав на смугу зустрічного руху - просто у Форда. Його водій від потужного зіткнення знепритомнів.

Олександр, водій Форда:

- Что произошло, встречный автомобиль?

- Встречный автомобиль, да, но я, честно говоря, всего как бы не помню.

Обидвох кермувальників шпиталювали. Травми в них схожі - забиття голови й зламані ребра.