Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2012, 23:37 ДТП
Власник Мерседесу зі спецсигналами з Одещини кинув без допомоги жертв ДТП
Власник Мерседесу зі спецсигналами з Одещини кинув без допомоги жертв ДТП

Кривава ДТП за участі привілейованої автівки сталася на Одещині. Мерседес зі спецсигналами лобом у лоба вдарив ВАЗівку, а потім збив багатотонного стовпа. Водій покинув постраждалих у біді, сам викликав іншу машину та поїхав. Не забув прихопити номери свого авта. Наслідки ж його дій ліквідовували медики, пожежники та електрики.

Цього чоловіка щойно витягли з понівеченої ВАЗівки. Ударом його затисло так, що довелося викликати МНСівців. Перелами обох ніг, руки, ребер - те, що діагностували на місці. В салоні швидкої - брат із тяжкою травмою грудей. 

Анатолій Кузьмін, родич постраждалих:

- Мне на мобильный телефон позвонила мама, сказала, что братья попали в аварию. Я, не разбираясь, сразу поехал сюда. Но на самом - то деле, вот посмотреть на Мерседес: он находится сейчас без номеров, спереди находятся лампочки милицейского значения, которые эти пищалки.

Аварія сталас на дорозі Іллічівськ-Санжейка. ВАЗівка з братами їхала до Одеси, Мерседес - у зворотному напрямку. На швидкості німець вилетів на зустрічну і врізався в Жигулі. Далі - зніс ще й опору електромережі. І задимів.

Руслан Баняс, співробітник ГТУ МНС в Одеській області:

- Один автомобиль, из-под капота был дым, и легковой автомобиль ВАЗ 21011, был зажат человек, где было применено спецсредства для его извлечения из автомобиля, и карета скорой помощи забрала двух пострадавших.

Після ДТП водій Мерседеса зі спецсигналами викликав іншу автівку, зняв номери та втік. Двом закривавленим чоловікам, затиснутим у ВАЗівці, допомогти навіть не намагався. Та попри шпигунські витівки, особу втікача і причини аварії вже з'ясували.

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області:

- В сторону города Ильичевска двигался Мерседес под управлением водителя 1968 года рождения, который на данном участке дороги производил маневр обгона транспортных средств и не убедился в том, что встречная полоса для такого маневра свободна и безопасна.

Слідство триває. Чи покарають водія, що спричинив аварію і кинув помирати людей на дорозі - поки невідомо.