Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2012, 23:16 ДТП
У Дніпропетровську п'яний чиновник спровокував страшну аварію
У Дніпропетровську п'яний чиновник спровокував страшну аварію

Жахлива автмомбільна аварія сталася у Дніпропетровську. Тільки сніг там ні до чого: чотири розбиті автівки, троє постраждалих, один загиблий - усе це звитяга поважного водія із сусідньої Харківщини. Призвідником трагедії виявився голова Зачепилівської районної ради. Вже доведено - 40-річний чиновник керував позашляховиком напідпитку.

Трагедія сталася близько дев'ятої вечера. Проспектом Правди мчав Міцубіші. На швидкості понад 80 кілометрів за годину позашляховик вискочив на зустрічну й спричинив зіткнення чотирьох авт.

Сергій, водій Джилі:

- Ехал оттуда. Навстречу выехал этот самый Паджеро. То есть лобовой удар, меня скинуло на встречную.

Олексій Ляшевський, співробітник відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

- Автомобиль Мицубиси-Паджеро продолжил движение по встречной полосе и совершил лобовое столкновение с автомобилем Мерседес. Водитель Меседеса от полученных травм скончался на месте.

Загиблому було 50. Призвідника ж ДТП - 40-річного голову Зачепилівської райради на Харківщині - врятувала подушка безпеки. Його й кермувальників ще двох машин з численними травмами забрала швидка. Вже в лікарні стала зрозуміла причина аварії.

Володимир Лебедєв, керівник відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- По предварительным данным водитель автомобиля Мицубиси - виновник ДТП - был в состоянии алкогольного опьянения.

Скільки проміле алкоголю було у крові депутата, правоохоронці не розголошують, натомість розповідають інше. Під час першого допиту підозрюваного в лікарні з'явилися з півдесятка кремезних молодиків. Агресивні відвідувачі тиснули на слідчого й лізли битися.

Сергій Литвин, керівник відділу ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Перешкоджали вони своїми діями. Після чого слідчим було визвано патрульну службу, Беркут, які витіснили даних осіб з приміщення, де він знаходився, і дальше проводились слідчі дії.

Депутата, який відмовляється свідчити, тримають під посиленою охороною. За фактом аварії з тяжкими наслідками проти нього розпочали кримінальне впровадження. Порушникові загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.