Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2012, 22:38 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Троє людей загинули, четверо - травмовані. Такі наслідки двох лобових зіткнень на Житомирщині. Тим часом в Одесі пошкоджено одразу сім припаркованих машин: у них на шаленій швидкості влетів некерований Рено.

Поблизу Коростеня лобом у лоба зіткнулися ВАЗ і Пежо. Від удару Жигулі перетворилися на кабріолет, бо з них зірвало дах. Двоє  пасажирів загинули, водій і ще одна людина нині в тяжкому стані в лікарні.

Микола Яцкевич, інспектор відділу УДАІ в Житомирській області:

- Будуть проводитися опитування свідків, водіїв, автотехнічна експертиза, щоб встановити, яка причина була, що ВАЗ-2107 виїхав на смугу зустрічного руху.

****

В Одесі водій на майже порожній дорозі не впорався з кермуванням і розбив аж сім автівок. Відеореєстратор зафільмував крутий віраж Рено та зіткнення машини з бордюром. Далі її відкинуло на ряд припаркованих на тротуарі легковиків. Людей у потрощеному транспорті не було, тож крім самого винуватця пригоди, ніхто не постраждав.

****

Не менш круті віражі виробляла Тойота в Бердянську. Розігнавшись, водій не впорався з кермуванням і автівка злетіла з дороги на узбіччя. Там збила металевого стовпа, далі - вискочила на зустрічну, де вдарила ВАЗа. Потім врізалася у ще одного стовпа - бетонного - і лише тоді зупинилася.

****

Два трамваї затисли легковика в Маріуполі. Свідки пригоди кажуть - Шевроле намагався проскочити між вагонами, що їхали назустріч один одному, але не встиг.

- Я еду на зеленый, а он едет на красный. Видите - нам получается зеленый, а ему красный. Вот ему был красный, он поехал на красный.

Як наслідок, водія затисло в Шевроле. В якому стані постраждалий, було незрозуміло, тож на його визволення чекала бригада медиків.

Михайло Берг, лікар швидкої допомоги:

- Слава богу, пострадавших в ДТП не оказалось. Машина была зажата между трамваев, те, кто находились внутри, вылезли через багажник, все живы и здоровы.