Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2012, 22:14 ДТП
Нетверезий водій влаштував масштабну аварію у Києві
Нетверезий водій влаштував масштабну аварію у Києві

Масштабна аварія у столиці: на Шулявському шляхопроводі зіткнулися три машини й тролейбус. Спричинив автоколонечу водій Фіата, який кермував напідпитку.

Ледь сунуться авта, зупинилися тролейбуси: величезний затор на Шулявці. До того ж в обох напрямках. Спричинив тисняву водій оцього Фіата. 

- Услышал удар, увидел, как машина переворачивается и не летит с моста, а просто катиться, переворачиваясь.

Водій італійця масштабно проїхався. На мосту через проспект Перемоги він зачепив тролейбуса. Втратив кермування, почав таранити машини. Спершу вилетів на зустрічну - в лоба Мітцубіші Паджеро.

- Ехал, влетает на встречную.

Далі зрикошетив в інший бік: вдарив ВАЗівку. Вона ще й відлетіла на тролейбуса. 

- Сзади в нас въехали в бок.

Навіжений Фіат же перекинувся, наскочив на бордюр і повільно повз ще метрів сорок у бік Індустріального мосту. Самовидці аварії побігли витягати кермувальника з геть розбитого авта.

- Нас человека 4 подбежало к Фиату, начали открывать двери, при открывании дверей услышали запах алкоголя - перегар.

Свідок Роман, який не захотів показувати свого обличчя, додає - водій поводився агресивно. З його кишені стирчав чималий кинджал і вгамувати вередуна змогли лише медики. Його шпиталювали. На додачу до шоку та ймовірно алкогольної інтоксикації, у чоловіка травма голови, грудей і живота.

Владислав, свідок:

- Пострадал водитель Фиата, госпитализирован предварительно в состоянии алкогольного опьянения, остальные участники движения не пострадали. Даже в ВАЗе, несмотря на удар в бок водителя, водитель отделался испугом и стрессом.

Усі обставини ДТП з'ясовують слідчі.