Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 листопада 2012, 23:33 ДТП
На Житомирщині у ДТП загинув кінь
На Житомирщині у ДТП загинув кінь

Неподалік Житомира внаслідок дорожньої пригоди змішалися люди, коні і три авта. Внаслідок кількох ударів загинула тварина. Люди возом їхали по переходу, там на сільський транспорт і наскочила машина.

На міжнародній трасі Київ-Чоп завжди інтенсивний рух, надто ввечері. Тому через дорогу люди простують переходами. Але вони не завжди рятують. Так сталося й суботнього вечора. Селяни, що возом їхали на похорон, рушили на інший бік зеброю. Та раптом гужовий транспорт ударив Пежо.

Максим, власник коня:

- Дивимся, стоїмо на дорозі, летить машина, бахнула, тільки віз розлетівся. Стояла коняка, вона вилітає на встрєчку, одна машина, вона збиває коняку, друга не бачить і слєдующа в коняку.

Так про пригоду розповідає власник восьмирічної Ази, яка потрапила під колеса одразу двох машин. Хлопець звинувачує водія Пежо. Натомість той твердить - їхав не швидко, але ділянка дороги неосвітлена, а на возі не було світловідбивачів, тож не зміг своєчасно загальмувати.

Олександр, водій Пежо:

- Їхав по дорозі, в останній момент побачив воза. Почав тормозить і заїхав в воза.

- А де віз був?

- Отут во тако прямо й був. Побив тільки бампера. То єсть зразу видно, що скорость у мене невелика була. Була б велика, передка просто не було. Ну освітленя, самі бачите, нема. Плюс хотя би біла тряпочка якась була.

Після зіткнення з Пежо кінь вибіг на дорогу, де на нього спочатку налетіла Міцубісі, а потім ще й БМВ.

Олег, водій БМВ:

- Кінь налякався. Вистрибнув на мою сторону, переді мною їхала машина, збила коня і її відкинуло в сторону. Він вже лежав, і я через коня перевернувся.

Від стількох ударів бідолашна тварина сконала, три автівки дуже пошкоджені. Лише дивом не постраждали 6-ро людей, що їхали у возі. Чому вони рухалися переходом і чому ця ділянка дороги не освітлена -  з'ясовують правоохоронці.