Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 листопада 2012, 22:25 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Стареньку Волгу не шкодував молодий кермувальник на Донеччині - витискав із неї всі сили. Врешті дізнався, як уміє його важкоатлет літати. ДАІвці вражені - як після такого жахливого піруету всі в салоні живі.

До Донецька кілька кілометрів. Подолати їх не зміг водій Волги. У сутінках не помічає попереду МАЗа - б'є на швидкості. ГАЗ здіймається в повітря і приземляється вже на дах. Від потужного удару півавтівки зминає. На диво - всередині всі троє живі. Із численними травмами їх доправляють до лікарні. Правоохоронці з'ясовують, чому молодий кермувальник втратив пильність.

Олексій Лисенко, інспектор УДАІ в Донецькій області:

- По предварительной версии, водитель ГАЗ 3110, 24-х лет, совершил столкновение с автомобилем МАЗ, который двигался в попутном направлении. После чего совершил опрокидование и оказался на разделительной полосе.

Дивовижний порятунок учасників ДТП у Криму. Фольксваген рушив на трасу, не поступився на головній ВАЗові. Обидві автівки розтрощені. Призвідник зіткнення, водій і двоє пасажирів другого авта - в лікарні. Інспектори констатують - кермувальник німця грубо порушив правила.

Марія Нестеренко, в.о. керівника сектору УДАІ у Криму:

- В результате столкновения получили травмы различной степени тяжести водитель а/м ВАЗ, а также двое пассажиров и водитель а/м Фольксваген. Все пострадавшие доставлены в лечебные учреждения. По данному факту ДТП проводится проверка, в результате которой будет принято процессуальное решение.

Виїзд з Ялти. Трасу освітлюють лише автівки. Чи то не помітила "зебри", чи вирішила нею не скористатися. До переходу вісімдесятитрирічна пенсіонерка не дійшла кількох метрів і спробувала перебігти дорогу. Водій Фольксвагена перехожу побачив запізно - на швидкості збиває жінку. Старенька помирає миттєво.

Віталій Середа, інспектор Відділу ДАІ  Ялтинського МУ міліції:

- На дороге Харьков - Симферополь - Алушта - Ялта на 727 км было совершено ДТП с тяжкими последствиям. Водитель а/м Фольксваген - Пассат совершил наезд на пешехода, который переходил не по пешеходному переходу в зоне его видимости. Женщина была одета в темную одежду без светоотражающих элементов.

Інспектори намагаються відновити всю картину аварії. Головне - з'ясувати, чи не перевищив водій швидкості і чи міг загальмувати.