Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 листопада 2012, 22:25 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Чимало автопригод сталося протягом вихідних. Пішоходи гинули під колесами машин на Рівненщині та в Криму, а в Маріуполі та Києві травмовано дітей.

26-річний пішохід загинув на Рівненщині під колесами вантажівки. Трагедія сталася поблизу повороту на село Городище. За інформацією ДАІ, чоловік простував осьовою лінією, яка розподіляє транспортні потоки. У цей час його збив ДАФ.

Світлана Марко, старший інспектор Відділу ДАІ в Рівненській області:

- В результаті цієї ДТП цей пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Наразі усі обставини цієї ДТП і причини з'ясовують слідчі.

Кермувальник вантажівки каже: пішохода побачив останньої миті. Зіткнення уникнути вже не міг.

Віктор, водій автомобіля ДАФ:

- Тільки він появився, і він отсюда, тіпа, як падав, і вже я не міг нічого зробити. Він з осьової, він появився мені на світло, от так падає, і я його підбив.
 
***
Загинув пішохід і у Криму. Аварія сталася ввечері в Кіровському районі. Неподалік селища Радянського рухалася Хонда. Аж раптом на трасі з'явилася людина. Кермувальник не встиг відреагувати і збив 52-річну місцеву мешканку. Від травм нещасна померла на місці. За цим фактом триває перевірка.

Сергій Петрович, водій Хонди:

- Неожиданно в районе села Золотое поле на мосту выскочила женщина на проезжую часть. Я ее заметил неожиданно, и возможности отъехать не было. Я - по тормозам, и произошло столкновение. В результате чего женщину я ударил.

***
Сімдесятип'ятирічну пенсіонерку збив легковик у Маріуполі. Жінка вийшла з автобуса й одразу почимчикувала через дорогу. Аж раптом на неї наїхала Тойота. Нещасна від травм померла одразу.

***
І там само, в Маріуполі сталася ще одна автопригода. На повороті не розминулися Жигулі та Рено. Водій француза знехтував правилами, не поступився дев'ятці і врізався в неї.

Федір Дженчако, інспектор відділу ДАІ м. Маріуполя:

- Автомобиль Рено двигался по Макара Мазая в сторону заправки "Параллель", совершая левый поворот, не пропустил двигавшийся во встречном направлении автомобиль ВАЗ, в результате чего произошло ДТП.

У цій ДТП постраждав 14-річний хлопчик. Його із забиттями ушпиталили.

***
Знехтував правилами і ледь не вбив власних дітей кермувальник і в Києві. Позашляховик Кіа їхав із Московського мосту в бік Подолу. Аж раптом на перехресті вулиць Набережно-Рибальської та Електриків машина почала розвертатися. Водій Фольксвагена, який мчав назустріч, не очікував, що дорога буде перегороджена і наскочив на Кіа. Від удару мікроавтобус залетів аж на відбійника, корейця відкинуло вбік.

Водій Фольксвагена:

- Ехали с Подола на Оболонь, во втором ряду, неожиданно поперек оказалась Киа, начал тормозить, принял влево, а дальше не помню, очнулся, когда машина на обойнике оказалась. Мы и сами еле вылезли, потому что заблокировало двери, выстрелили подушки и у всех были повреждены ноги.

Цікаво, що кермувальник Кіа знехтував всіма знаками, які забороняють поворот, і це коли в його машині було двоє дітей чотирьох і восьми років. Малих, як і пасажира мікроавтобуса, із забиттями забрала швидка.