Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 листопада 2012, 21:49 ДТП
Невідомий викликав лобове зіткнення в Одесі
Невідомий викликав лобове зіткнення в Одесі

Четверо людей потрапили до лікарні внаслідок ДТП в Одесі. Дві автівки зіткнулися лобом у лоб: удар був такої сили, що одного пасажира затисло в салоні. Його витягали, фактично, з купи брухту.

Аварія сталася ввечері у спальному районі міста. Дев'ятнадцятирічний водій Хонди з трьома друзями повертався з торговельного центру додому. Їхали повільно. Аж раптом зі стоянки вискочила автівка. 

Артем Ткаченко, водій Хонди: 

- Возле неосвещенной парковки, чуть дальше Маршала Жукова, выезжала машина со стоянки, подрезала, уходил от удара вправо на бордюр, от бордюра вырулили на встречную и свалили РАВ 4.

Хлопець каже - все сталося миттєво. Він намагався уникнути зіткнення з деревом, машина вдарилася об бордюра і її викинуло на зустрічну. Там автівка наскочила на позашляховика. А кермувальник - призвідник ДТП навіть не зупинився. Від потужного удару постраждало четверо. Одного затисло так, що довелося викликати рятувальників. 

Дмитро Пывень, співробітник ГТУ МНС в Одеській області:

- В результате сильного столкновения был один пострадавший очень сильно заблокирован, поэтому по времени немножко затянулась работа, но выполнили успешно, пострадавшего передали скорой помощи.

Людей вдалося врятувати. Усіх чотирьох доправили в лікарню. А ось автівки перетворилися на купу брухту. Поновити їх неможливо.