Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 листопада 2012, 22:46 ДТП
Вчора водії зтикалися з перехожими та будинками
Вчора водії зтикалися з перехожими та будинками

Жінка опинилася під колесами ВАЗу поблизу Запоріжжя. А в Дніпропетровську численних переламів дістав нетверезий пішохід, який намагався в темряві перетнути дорогу.

Легковик збив перехожу на трасі Харків-Симферопіль. Трагедія сталася напередодні ввечері неподалік Запоріжжя. Водій ВАЗівської дев'ятки каже: жінка йшла узбіччям назустріч автівці. Коли вони майже зрівнялися - ступила крок у бік машини. Й одразу відлетіла на кілька метрів. Травми виявилися несумісними з життям.

Андрій Топчій, керівник сектору УДАІ в Запорізькій області:

- Обстоятельства самого ДТП на сегодняшний день мы фиксируем только со слов водителя автомобиля. На данный момент идет сбор информации, опрос очевидцев и свидетелей.

Жодних документів, що посвідчували б особу жінки, на місці пригоди не виявили. Тепер правоохоронці шукають родичів загиблої та свідків аварії.

+++

Не пощастило пішоходові і у Дніпропетровську. Тут під колеса потрапив п'яний чоловік. Як наслідок - із травмами голови та закритим переламом правої голені 43-річного постраждалого ушпиталили. Аварія сталася ввечері. 32-річний кермувальник "Саабу" запевняє: їхав не швидко, а нетверезого перехожого на середині проїжджої частини побачив останньої миті.

Віталій, водій:

- Буквально метра 4-5 я его увидел, попытался вправо, влево уйти и правой стороной сбил его.

- В каком темпе пешеход шел?

- В пьяном темпе!

+++

У Чернівцях вночі автівка врізалася в житловий будинок. 26-річний водій не впорався з кермуванням, на швидкості протаранив огорожу, стіну та заїхав у вітальню. Зазвичай у кімнаті спить семирічний онук господарів. Цього разу його дивом не було там.

Олександра Баранова, постраждала:

- Щастя, що він якраз там не спав сьогодні. А то я не знаю, чим би це закінчилось.