Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 жовтня 2012, 09:27 ДТП
У Дніпропетровську водій-порушник здався міліції
У Дніпропетровську водій-порушник здався міліції

У Дніпропетровську під колесами авта загинув чоловік похилого віку. Водій з місця ДТП зник, але за дві доби після трагедії вирішив здатися.

Аварія сталася недільного ранку. Проспектом Правди мчав автомобіль Деу, за кількадесят метрів на перехресті шалена машина збиває пенсіонера. Та замість зупинитися, кермувальник лише додав швидкості і з місця ДТП втік. Тим часом свідки аварії викликали швидку, вісімдесятитрирічного дідуся в украй тяжкому стані ушпиталили, втім за годину він помер. Правоохоронці рушили шукати водія-вбивцю. Покинутого Ланоса згодом виявили біля одного з автосалонів. Його працівники розповіли, що бачили знервованого кермувальника, який закрив машину і зник. Але хвилин за сорок вже в таксі повернувся.

Ігор, охоронець автосалону:

- Залез в багажник, что-то достал. Пошел вперед. Залез в машину, тоже что-то достал. Посидел минут 5 в машине и взял вещи какие-то с машины, и сел в Ланос - такси и уехал.

Юрій Іващенко, керівник відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- Снял передний номерной знак. Пытался убрать следы крови и другие вещественные доказательства, пытался убрать. Потом вернулся, снял видеорегистраторы с автомобили и опять скрылся. И потом двое суток не выходил на связь.

Водій-порушник сам прийшов до міліції, бо знав: його все одно знайдуть. Своїх дій 29-річний молодик на камеру не коментує. Мовляв - має на це право.

Руслан, водій Ланоса:

- Я без адвоката не буду давать показания.

- Без адвоката не будете?

- Нет. Ну 34 статья во-первых, Конституции. Я запрещаю Вам снимать на камеру.

Нині винуватця аварії тримають під вартою. Йому загрожує тривалий термін ув'язнення.