Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 жовтня 2012, 09:06 ДТП
Лобові зіткнення у регіонах
Лобові зіткнення у регіонах

Одразу кілька схожих автопригод сталися в Херсоні та Запоріжжі. Тут водії виїжджали на зустрічні просто в лоба іншим автівкам. Як наслідок - на Херсонщині 6-ро постраждалих, у Запоріжжі в лікарні - троє. А ось кермувальникові скутера у Дніпропетровську пощастило - після удару Доджа молодик неушкоджений.

Шестеро людей постраждали в ДТП на Херсонщині. П'ятдесятишестирічний водій "Волги" не впорався з кермуванням і виїхав на зустрічну. Саме цієї миті там мчав мікроавтобус "Мерседес" з п'ятьма мешканками Криму. Уникнути зіткнення шофер не встиг.

Роман Півень, старший інспектор УДАІ в Херсонській області:

- Причиною данної дорожньо-транспортної пригоди є те, що водій автомобіля ГАЗ2417 пребував у стані алкогольного сп'яніння.

Із забиттями та переламами в лікарню потрапили і винуватець ДТП, водій "Волги", і пасажирки мікроавтобуса.

++++

В середмісті Запоріжжя лобом у лоба зіткнулися Форд і Тойота. Призвідник аварії - водій німецької автівки, що не впорався з кермом. Через це машину викинуло на зустрічну, де вона вдарила японця. Пасажир Тойоти потрапив до лікарні. А вже за кілька годин, щоправда в іншому районі міста, не розминулися два раритетних авта - Москвич і Запорожець. У зіткненні водії звинувачують один одного. Тож хто насправді порушив правила  - з'ясовують ДАІвці. 

Олександр Швець, інспектор відділу ВДАІ м. Запоріжжя:

- На месте ДТП были опрошены водители и пассажиры данных транспортных средств. В данный момент ведется поиск очевидцев данного ДТП с целью установить, какие маневры совершали водители этих автомобилей.

Тим часом кермувальника ЗАЗа з переламами й черепно-мізковою травмою ушпиталили. Постраждали й пасажири Москвича - в них численні забиття.

+++

Його разом із моторолером затягло під колеса мікроавтобуса, але він дивом уцілів і майже неушкоджений. Ця дорожньо-транспортна пригода сталася вдень у центрі Дніпропетровська. Скутер рухався головною дорогою. Коли під'їхав до нерегульованого перехрестя, з другорядної вилетів Додж - і просто на двоколісного. Від удару моторолер та його власник опинилися під мікроавтобусом. Коли лікарі витягли 17-річного хлопця з-під коліс - здивувалися: жодного переламу, лише забиття і рвані рани.