Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 жовтня 2012, 21:32 ДТП
Хроніка ДТП
Хроніка ДТП

Трагедія на Волині. Там Жигулі не розминулися з пожежною машиною. А в Донецьку внаслідок ДТП викликали швидку для лікарів.

Неподалік Луцька не поділили дороги пожежний автомобіль, який мчав на виклик, і легковик. Водій Жигулів на чималій швидкості виїхав на смугу зустрічного руху і буквально влетів під спецмашину. Аварія сталася світлої пори доби, до того ж, червоно-біла цистерна рухалася з ввімкненими проблисковими маячками та сиреною.

Інга Коваль, інспектор ВДАІ у Волинській області:

- Удар був сильним. Пожежна машина є великогабаритна, а ВАЗ - легковий автомобіль, то відповідно а автомобілі ВАЗ є потерпілі. Двоє людей доставлено у районну лікарню Каменя-Каширського, одна пасажирка загинула на місці події.

***

У Дніпропетровську  30-річний скутерист так поспішав, що почав оминати величезний потік автівок зустрічною. І наскочив на вантажівку.

Олександр, водій вантажівки:

- С Луговской вылетает на мопеде между машинами, даже этими, которые проезжают по главной. Шла вся встречка, вот. И он между ними проскакивает и влетает мне прямо в машину.

Внаслідок потужного удару молодик дістав перелами кісток склепіння та основи черепа. Постраждалого одразу ж доправили до реанімації. Бідака щойно одружився, та через власну нерозважливість насолоджуватиметься сімейним щастям не скоро.

***

Деу та Форд не розминулися в Запоріжжі. На мокрій від дощу дорозі водій Ланоса не впорався з кермуванням і опинився на зустрічній, а там з розгону врізався в Сієру. Внаслідок зіткнення кузов Форда деформувався, й водія затисло в салоні. На місце, окрім ДАІ, довелося викликати рятувальників.

Сергій Орешко, керівник аварійно-рятувальної служби Кобра м. Запоріжжя:

- Оперативному отделению пришлось с помощью аварийно-спасательного оборудования извлечь пострадавшего, при этом оказав ему доврачебную помощь, потому что у него было и сотрясение мозга, и повреждение грудной клетки, и, возможно, шейных позвонков.

***

А в Донецьку рятували лікарів швидкої, що їхали на виклик. Медичне авто рухалося головною дорогою. Коли зупинилося на світлофорі, Форд спробував проскочити на червоне й повернути, але не встиг закінчити маневру. Внаслідок удару всіх, хто був у Газелі - водія, лікаря, фельдшера, та двох травмованих пасажирок легковика ушпиталили.