Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 жовтня 2012, 22:15 ДТП
Зіткнення на слизькій дорозі під Києвом скалічило сімох людей
Зіткнення на слизькій дорозі під Києвом скалічило сімох людей

Сімох людей травмовано в ДТП на Київщині. Аварія сталася ввечері в місті Броварах: Шевроле занесло на мокрій дорозі й автівка вилетіла на зустрічну.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Мокра дорога, темрява та швидкість ще нікому з водіїв не робили доброї справи. Так і цього разу. Нині ж про зіткнення автівок нагадує лише ось ця купа залізяччя.

Все сталося ввечері. Шевроле рухався вулицею Київською. Водійка легковика, вочевидь, забула про безпечну дистанцію між автомобілями й зачепила Деу, що їхав попереду. Далі винуватиця не впоралася з кермуванням, машина вилетіла на зустрічну. Там лобом у лоба зіткнулася з Міцубіші.

Олександр Ткаченко, керівник відділу УДАІ в Київській області:

- Чому не впоралася з керуванням, може визначити тільки слідство, може, щось її відволікло, може, перевищувала швидкість, будуть проведені певні експертизи. Що стосується водія, який скоїв виїзд на смугу зустрічного руху, це жінка 82 року народження, якщо дивитися по тому, коли отримала посвідчення, вона вже має навик, посвідчення вона отримала 9 років тому.

В цій аварії постраждало семеро людей. Обидвох водіїв, чотирьох пасажирів-білорусів із Міцубіші та одного із Шевроле шпиталювали.

Олександр Ткаченко, керівник відділу УДАІ в Київській області:

- Це переломи, забої, зчмт, струс мозку, я можу сказати, що є серйозні, а є середньої тяжкості.

У Державтоінспекції попереджають - дотримуйтеся правил і завчасно перевзувайте свої авта, бо осінньо-зимовий сезон - найаварійніший.