Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 жовтня 2012, 13:58 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Мати й син загинули в аварії на Волині. Масово билися машини на перехрестях в Одесі, а в Запоріжжі Шевроле зіткнувся лобом у лоба з іншим легковиком.

Двоє людей загинули, ще двоє в реанімації. На перехресті траси Жигулі не пропустили рейсового автобуса "МАН". Внаслідок страшної аварії 21-річний водій ВАЗівки та його 42-річна мати померли на місці. Ще двоє пасажирів легковика - 48-річна мешканка Рівненської області та її дитина - тяжко травмовані.

Інга Коваль, інспектор відділу ДАІ у Волинській області:

- Автобус рухався по головній дорозі, а водій автомобіля ВАЗ, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав переваги автобусові, внаслідок чого здійснив зіткнення. Воно було у праву частину. Проїжджа частина була суха, була світла пора доби. Оглядовість була нормальна. Тож, з яких причин водій не надав переваги автобусу, ми сказати не можемо. Лише після перевірки і слідчих дій буде встановлено, чому він так вчинив.

Ніхто з 48 пасажирів автобуса не постраждав. Інспектори кажуть: лише завдяки профмайстерності шофера. Адже внаслідок удару багатотонний транспорт кілька десятків метрів їхав на двох колесах.

***

Через Жигулі сталася масштабна аварія і в Одесі. Там на перехресті у спальному районі ввечері зіткнулися три автівки. ВАЗ повертав із другорядної дороги на головну та чомусь не пропустив позашляховика. КІА від потужного удару відкинуло, і він зачепив ще одного легковика. Далі - виїхав на тротуар та врізався у стовпа. В ДТП постраждало двоє людей.

Алла Марченко, співробітниця відділу ДАІ м. Одеси:

- Обстоятельства ДТП устанавливаются. В результате данного ДТП телесные повреждения получили водитель и пассажир авто КИА. Женщина-пассажир доставлена в больницу с диагнозом: закрытая чмт, сотрясение голоного мозга, перелом костей носа, перелом верхней челюсти. Позже обратился водитель авто КИА в больницу с диагнозом: чмт, сотрясение головного мозга, ушибы мягких тканей.

***

Там таки в Одесі сталася ще одна аварія. Зіткнулися два японці й німець. ДТП спричинила водійка Тойоти. Жінка повертала праворуч, але не впоралася з кермуванням і вилетіла на зустрічну. Автівка на швидкості наскочила на Міцубіші, який стояв перед світлофором. Утім, удар не зупинив Тойоти, і вона летіла зустрічною, допоки не в'їхала у Форда. Тяжких травм дістала горе-водійка.

***

А в Запоріжжі  лобом у лоба зіткнулися легковики. У Хортицькому районі міста не змогли роз'їхатися Шевроле та Шкода. Зі слів правоохоронців, Авео обганяв машину та опинився на зустрічній смузі, якою саме мчала Октавія.

Олександр Швець, старший інспектор Відділу ДАІ м. Запорожжя:

- Водитель автомобиля Шевроле Авео не убедился в безопасности маневра, выхал на полосу встречного движения, где совершил столкновение с автомобилем Шкода. Причины данного ДТП и виновных установит следствие.

Внаслідок лобового зіткнення тяжких травм дістали як 32-річний кермувальник Шевроле, так і 34-річна водійка Шкоди.