Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 жовтня 2012, 12:33 ДТП
У Криму зіткнулися два легковики, один був повний дітей
У Криму зіткнулися два легковики, один був повний дітей

Жахлива аварія у Криму забрала три життя. Серед загиблих - дівчинка двох рочків і місячне немовля. Ще шестеро людей, троє з яких - діти, перебувають у лікарні.

Автопригода сталася неподалік Симферополя опів на дев'яту вечора. В лобовому зіткненні зійшлися Фольксваген і Москвич, у салоні якого були восьмеро пасажирів. П'ятеро з них - діти. Сила удару була такою, що радянський "Комбі" перетворився на бляшанку.

Володимир Іванов, помічник керівника ГТУ МНС у Криму:

- Произошло реально жуткое ДТП. Удар  был такой силы, что все люди, которые находились в Москвиче, получили очень серьезные травмы. Их спасатели вырезали с помощью гидравлического оборудования.

На місці загинули жінка з немовлям, що були на передньому сидінні. Шансів вижити вони не мали. Ще одна дитина - дворічна дівчинка - дістала дуже тяжких травм і померла згодом.

Костянтин Телеснюк, заступник керівника республіканської клінічної дитячої лікарні:

- В нашу клинику, детскую клиническую больницу, было доставлено четверо детей. Один ребенок был доставлен уже в состоянии клинической смерти, а трое детей госпитализированы в наше отделени. Детям от 4 до 9 лет.

Пацієнтам, що вижили, надали допомогу: двох дівчаток прооперували, їхній стан - стабільно тяжкий. Ще одна дівчинка - у стані середнього ступеня тяжкості. Водій і пасажир Москвича, а також кермувальник іномарки теж перебувають у лікарні. Правоохоронці тим часом з'ясовують причини ДТП.

Марія Нестеренко, в.о. керівника сектору УДАІ в Криму:

- Сотрудниками ГАИ на МП были проведены все необходимые мероприятия по установлению обстоятельств случившегося. Материалы дела направлены в прокуратуру.

Наталія  Бояркина, прес-секретар прокуратури Криму:

- По данному факту прокуратурой Симферопольского района возбуждено уголовное дело по ч. 2 ст. 286 УК Украины по факту нарушений ПБДД. В настоящее время проводяться неотложные следственные действия и будет решаться вопрос об определении подследственности расследования этого уголовного дела.

Подейкують, що за кермом німецької автівки сидів співробітник правоохоронних органів. Є версія, що саме він, під час обгону, невдало виїхав на зустрічну смугу.