Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 жовтня 2012, 00:22 ДТП
На Житомирщині затримали винного у смертельній ДТП
На Житомирщині затримали винного у смертельній ДТП

На Житомирщині знайшли водія, що кілька днів тому на смерть збив жінку. Після ДТП втік, але залишив на місці злочину чимало доказів. Коли до горе-кермувальника завітали правоохоронці, він перефарбовував авто.

Смертельна аварія сталася в Житомирі на вулиці Андріївський. Натрапили на неживе тіло жінки правоохоронці, які зупинилися, бо побачили на дорозі уламки невідомого авта. Під час огляду місця ДТП одразу зрозуміли: водій, котрий збив перехожу, надто поспішав і залишив чимало доказів.

Олександр Морозюк, старший інспектор УДАІ в Житомирській області:

- З уламків даного транспортного засобу, а саме бамперу, і було виявлено протитуманну фару, а також побачили, що на узбіччі лежить жінка років 55-60.

За фрагментами машини дізналися - жінку збила Волга. Правоохоронці почали перевіряти всіх власників авт цієї марки, а також розпитувати місцевих. Вже за добу інспекторів повідомили - розбитий легковик стоїть на території одного з дачних масивів. Там виявили й водія. Він якраз готував побитий транспорт до ремонту.

Віктор Дубчак, співробітник УДАІ в Житомирській області:

- Пошкодження було правої фари, розбита фара, покажчик поворота, а також стояла декоративна решітка, яка також пошкоджена, тут вже ремонтували, щоб відрихтувати це авто і щоб не було слідів злочину.

Власник Волги, 42-річний житомирець, розповідає, що того дня їхав на роботу, але був туман. Відчувши удар, не зрозумів, що сталося. На запитання, чому легковик розбитий, сказав - напередодні вдарив інше авто.

Власник Волги:

- Сумеркі такі, туман, около восьми я почуствував удар, я вийшов, я нікого не побачив. А так як вона в мене була ударена, я ударив машину, капот припіднятий, ліва фара розбита. Ну при ударі, а то, що я вдарив жінку, як я поняв із слов. Я неї не бачив, я шоб неї побачив, я б ніколи в жизні не уїхав би з місця пригоди.

Тепер обставини ДТП з'ясовують слідчі.