Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 жовтня 2012, 22:13 ДТП
У Києві пожежна машина потрощила легковики на паркованні
У Києві пожежна машина потрощила легковики на паркованні

ДТП з шістьма автомобілями сталася в Шевченківському районі Києва. Водій пожежного транспорту нібито намагався уникнути зіткнення з Мерседесом. Та так маневрував, що вилетів на парковання, де потрощив п'ять машин.

Ранок вівторка для Валентина розпочався, як завжди. Він приїхав на роботу власним автом, машину припаркував на стоянці, сам пішов до офісу. Та за дві години працівники бізнес-центру почули страшенний гуркіт.

Валентин Кузенков, постраждалий:

- Рядом не было никого, где-то около 11 звук такой громкий. Мы подумали, что кран упал. Выглянули в окно. Смотрим, пожарка стоит, ну и 5 машин переклоцано.

Власники понівечених автівок кинулися на вулицю. Чоловіки кажуть: водій пожежного транспорту одразу почав виправдовуватися. Мовляв, його підрізала іномарка, тож він намагався уникнути зіткнення. 

- С его слов, ему навстречу вылетел Мерседес. И он от столкновения уходил. Но непонятно как.

- Та он нормальный. Мы с ним говорили. Он уже не первый день за рулем.

Водій-рятувальник пояснив, що не зміг втримати велетенську машину, тож вже некермований транспорт вилетів на парковання й потрощив легковики. Водії зізнаються: лише дивом ніхто не загинув, адже пожежного автомобіля могло викинути на тротуар, просто на перехожих. 

- Че расстраиваться? Никто не пострадал, уже неплохо!

Отримати коментарі від водія-пожежника кореспондентам "Свідка" не вдалося. Бо у прес-службі столичних рятувальників на дзвінки не реагували.