Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 жовтня 2012, 23:33 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

У Маріуполі легковик наїхав на закохану парочку, а в сусідній області дід Жигулями перевірив на міцність багатотонного ЗІЛа.

Наприкінці робочого дня водій 31-м ГАЗом заїхав до гаражного боксу - ремонтувати машину. Коли кермував на яму - не помітив у майстерні дивана, а на ньому закохану парочку. За мить обидвоє опинилися під колесами багатотонної машини. Від ушкоджень жінка померла на місці, а її кавалера ушпиталили. Нині за його життя борються лікарі. За фактом незвичайної пригоди вже порушили кримінальну справу.

Ядвіга Дранович, прес-секретар ДАІ м. Маріуполя:

- За попередніми даними, 43-річний водій підприємства, знаходячись на закритій території підприємства, після робочої зміни без дозволу керівництва, самовільно, на особистому автотранспорті заїжджав в бокс, на смотрову яму, та при маневруванні скоїв наїзд на жінку та чоловіка.

***
Одна людина загинула, ще чотирьох травмовано внаслідок масштабної ДТП на автодорозі Київ-Чоп. Мікроавтобус Мерседес, що мчав із Рівного до столиці, на швидкості догнав УАЗа. Щойно товариші в нещасті взялися ставити знаки аварійної зупинки, у них врізався вантажний ІВЕКО. Як наслідок - пасажир позашляховика загинув. Тілесних ушкоджень дістали кермувальник вантажівки та троє пасажирів того таки УАЗа. Усіх постраждалих терміново доправили до лікарні.

Сергій Караванський, водій Мерседеса:

- Я його не бачив, от як горизонт іде, я побачив тільки кришу. Я його вдаряю в праву сторону. Пішов по обочині і зупинився. Я пішов до ВАЗа запитати, чи всі живі-здорові. Я підійшов - вони сиділи на обочині.

Світлана Марко, старший інспектор відділу ДАІ в Рівненській області:

- У цей час водій автомобіля Івеко, житель Києва, який рухався в попутному напрямку, не вибравши безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, в'їхав в автомобіль УАЗ, його водія і пасажира, які були поруч.

***
На Дніпропетровщині внаслідок зіткнення вантажного Зіла з Жигулями загинув сімдесятип'ятирічний кермувальник "копійки". Аварія сталася вранці на 67-му кілометрі дороги від обласного центру до селища Решетилівки. За припущеннями, на складній ділянці шляху пенсіонер значно перевищив швидкість.

Володимир Лебедєв, керівник відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- Водитель автомобиля "ВАЗ" на закруглении дороги не справился с управлением, выехал на полосу встречного движения и совершил лобовое столкновение с грузовым автомобилем. В результате ДТП водитель автомобиля "ВАЗ" скончался на месте.

***
Жахлива аварія в Євпаторії. ВАЗівська "копійка" на повороті обганяла Chery. Завершуючи маневр, водій не впорався з кермуванням, і автівка на шаленій швидкості врізалася в дерево. Удар був такої сили, що ВАЗа розірвало на дві частини. 27-річний кермувальник Жигулів дістав численних переламів, у його 24-річного пасажира - відкрита черепно-мізкова травма. Обидвоє молодики тепер у реанімації.