Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 жовтня 2012, 23:13 ДТП
Аварії у великих містах
Аварії у великих містах

У столиці ледь не загинули двоє сімнадцятирічних дівчат. У Запоріжжі лобом у лоба зіткнулися два авта, а в Одесі багатотонка протаранила трамвай.

Ніч, мряка, столичний проспект Перемоги. Величаво, але хилитаючись, їде моторолер.

- В левой плосе, со скоростью 40 км в час, я решил, что стоит это присмотреть и пристроился сзади на определенной дистанции - 15-20 метров, дабы не случилось беды.

Лихо таки сталося: водійка скутера втратила кермування, й він полетів на відбійника. Обидвоє дівчат - врізнобіч. Добряче забилися. Кермувальницю двоколісного шпиталювали з переламами. Пасажирка ж, менш ушкоджена, розповіла - прямували по смачненьке.

- Мы хотели покушать мороженого. Ну не поели.

Утім, водії-свідки пригоди припускають - учениці їхали по додаткову порцію алкоголю, бо були нетверезі. 

- Я видел нечто ужасное. Два пьяных подростка, двигались в направлении Шулявки. 

***
У Запоріжжі ж лобом у лоба зіткнулися два авта. На зустрічну виїхала Таврія, просто на Пежо. Від удару постраждали обидвоє водіїв. Утім, сам факт ДТП кермувальника-винуватця засмутив не надто. Свідки розповідають - під час надання йому медичної допомоги він просто заснув, ще до того, як впорснули знеболювальне.

Андрій Топчій, керівник сектору УДАІ в Запорізькій області:

- Можно сказать о том, что на момент совершения ДТП водитель автомобиля Таврия находился в состоянии алкогольного опьянения. По данному факту проводится следствие.

***
А в Одесі вантажівка випробувала на міцність трамвая. Багатотонник із піднімальним краном вискочив на рейки. Удар був такий потужний, що передню частину вагона зім'яло, неначе папір. На місце прибули правоохоронці і швидка, утім, чи є жертви, поки не повідомляють, як і причини аварії.