Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 жовтня 2012, 08:51 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Троє людей, серед котрих і дитина, постраждали в ДТП на Київщині. На Миколаївщині бранцем власного авта став кермувальник Фіата, якого затисло між рейсовим автобусом і вантажівкою. А у Дніпропетровську під колеса багатотонки потрапив п'яний пішохід.

Троє людей, зокрема й семирічний хлопчик, дістали ушкоджень у пригоді на Київщині. Поблизу села Красного з причепа Жигулів, що мчали трасою, випала металева каністра. Залізяка з шаленою швидкістю полетіла просто на Фольксвагена, що їхав позаду ВАЗівки. Щоби ухилитися, водій німця звернув на узбіччя, утім не вписався в поворот, вискочив у кювет і зіткнувся з деревом. Унаслідок потужного удару в металевій пастці опинилася пасажирка Фольксвагена, до того ж  їй поламало ноги. Врятувати постраждалу вдалося МНСівцям. Вони витягли бідолаху за допомоги спецтехніки й передали до швидкої. У лікарню потрапив і кермувальник розтрощеного авта - в нього закрита черепно-мізкова травма та численні забиття. Дитина ж відбулася кількома порізами та синцями.

+++

У велетенські лещата потрапив кермувальник у Миколаєві. Його Фіата затисло між рейсовим автобусом і причепом вантажівки. Водій сидів у салоні припаркованого авта, коли повз нього мчав МАН. Несподівано причеп відірвався і вилетів на узбіччя.

Водій вантажівки:

- Оторвался прицеп, лопнуло дышло, и ушел вправо в обочину, зацепил стоящую машину.

Від удару Фіат відкинуло на порожнього автобуса, що стояв попереду. Із металевої пастки травмованого шофера визволяли МНСівці. 

- Он говорит: все нормально, только рука болела.

+++

У Дніпропетровську під колеса вантажівки потрапив п'яний пішохід. Кермувальник МАНа запевняє: за допомоги спецтехніки прибирав вулицю, тож швидкість була 45 кілометрів за годину. Аж раптом на проїжджу частину вискочив парубок. Просто під машину.

Ігор, водій вантажівки:

- Он бежал мне как на встречу, вот так и сбоку. Я уже увидал, он вот токо это самое. Я по тормозам, я практически уже почти остановился, но машина мягкая, она просто качнула его вперед, а он еще встречным ударом на меня и получился такой удар сильный.

З тяжкими травмами у стані коми 19-річного молодика відвезли до реанімації. Та за кілька годин він помер.