Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 жовтня 2012, 22:58 ДТП
Оглад ДТП за вихідні
Оглад ДТП за вихідні

Троє людей загинули, ще одна з тяжкими травмами в лікарні - такі наслідки зіткнення двох легковиків на Рівненщині. Три життя забрала й поїздка товариства позашляховиком у Харкові. А в Одесі не менш трагічно закінчилася спроба пішохода вночі перебігти дорогу.

На Рівненщині виїзд на зустрічну забрав три людських життя. Поблизу села Здовбиці зіткнулися Фольксваген Пасат і Ланос. За попередньою інформацією, німець вилетів на зустрічну, вдаривши в лоба Деу. Ані в 47-річного водія, ані у двох пасажирів порушника шансів на порятунок не було.

Микола Прокопчук, керівник відділу ТУ МНС у Рівненській області:

- Найбільше був затиснений водій Фольксвагена. Тим більше, що він був з ременем безпеки, довелось розрізати ремінь безпеки і витягувати загиблого водія через пасажирське сидіння.

За життя 30-річного кермувальника ДЕУ борються медики. Йому вже зробили чотири операції. У пацієнта численні травми черевної порожнини, грудної клітки та голови.

+++

У Харкові в дорожній пригоді також утратили життя троє людей, ще двоє потрапили на лікарняні ліжка. На території садового товариства позашляховик, в якому їхала молодь, злетів з дороги та врізався в дерево. Загинув 28-річний водій - він був найстаршим. Також на місці померли двоє з чотирьох пасажирів: 19-річний хлопець та 18-річна дівчина, її від удару викинуло з автівки. Ще двох дівчат доправили до лікарні з переламами та забиттями. Як стало відомо "Свідкові", аварію міг спричинити сам водій, котрий хотів продемонструвати друзям якості позашляховика: на грунтовій дорозі він розігнався до ста сорока кілометрів за годину й не впорався з кермуванням.

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ м. Харкова:

- За зовнішнім виглядом автомобіль підготовлений для проведення позашляхових виїздів. Причину даної пригоди встановить слідство: чи перевищення швидкості, чи не впорався - з інших причин - з керуванням транспортним засобом.

Правоохоронці також чекають на результати експертизи, аби довідатися, чи був водій позашляховика тверезий.

+++

На Одещині молодик загинув під колесами маршрутки. Пригода сталася ввечері поблизу села Усатового. Кермувальник мікроавтобуса їхав додому, тож пасажирів у салоні не було. Раптом просто перед транспортом з'явився пішохід. Водій уникнути зіткнення вже не міг. Унаслідок удару перехожий загинув. Його особу з'ясовують.