Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 вересня 2012, 22:28 ДТП
Резонансні автопригоди
Резонансні автопригоди

На Волині не розминулися швидка і легковик - постраждали п'ятеро медиків. Три понівечені автівки та стільки ж травмованих людей - у ранковій аварії у Дніпропетровську. І так само троє постраждалих - на Миколаївщині.

П'ятеро осіб травмувалися внаслідок ДТП на Волині. Неподалік села Дольська зіштовхнулися швидка і легковик. За попередніми даними - водій медичного транспорту пішов на обгін. В цей час на зустрічній їхав Ланос. В результаті удару обидві машини опинилися в кюветі. Усі в кареті швидкої - травмовані.

Інга Коваль, інспектор УДАІ у Волинській області:

- Потерпілі - 5 осіб. Отримали тілесні ушкодження. Троє були доставлені до лікувального закладу, двоє - не госпіталізовувалися взагалі. У автомобілі знаходилися медичні працівники. Вони були у відрядженні і прямували до районної лікарні для подальшого розподілу по місцю роботи. Попередньо водій тверезий, але це буде точно сказано лише після перевірки.

Кермувальник ДЕУ - неушкоджений. Причини аварії з'ясовують правоохоронці.

+++
Три понівечені автівки й така ж кількість постраждалих. Такі наслідки ранкової аварії у Дніпропетровську. Зіштовхнулися ВАЗ, Фольксваген і Шевроле. Водій Жигулів на жвавому перехресті не переконався в безпечності складного маневру і протаранив два легковики.

Водій Шевроле:

- Получається, п'ятнадцята поворачивала на Комсомольську, сюди налево, Фольксваген в неї, ну а я ж уходив і чуть-чуть осталось.

Травмованих троє - кермувальник Фольксвагена, шофер та пасажирка ВАЗівки.

- Вырезали человека с машины, достали, в тяжелом состоянии отправили в больницу Мечникова.

+++
І так само троє травмувалися у ДТП на Миколаївщині. Через складні погодні умови там не розминулися пасажирська маршрутка та іномарка. Сталося це о сьомій ранку. Позашляховик Мазда їхав у напрямку Вознесенська й несподівано наздогнав мікроавтобуса. Постраждали троє пасажирів Богдана, зокрема 15-річна дівчина. Усі в лікарні. Імовірною причиною аварії називають туман та недотримання водієм джипа необхідної дистанції. За даним фактом триває слідство.