Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 вересня 2012, 22:01 ДТП
У Києві на Московському мосту страшна ДТП паралізувала рух транспорту
У Києві на Московському мосту страшна ДТП паралізувала рух транспорту

Їхати не можна, стояти. Або ж іти пішки. Саме так і робила вранці більшість мешканців столичної Троєщини. Рухатися транспортом там сьогодні було годі. Усе  через страшну аварію на Московському мосту. Загинув водій однієї з автівок, старенької "ВАЗівки", котрий і спричинив ДТП. Нині кермувальники сушать голову, як він примудрився їхати проти потоку машин.

Олена Ткаченко, корреспондентка:

- Мешканці Троєщини звикші до всякого, надто до вранішніх заторів, але щоб він починався о 7-й ранку, такого не пригадують. Але сьогодні саме такий день. Виїзд з масиву по Московському мосту був практично блокований. Чому, люди бачили, коли доїжджали приблизно до цього місця.

- Ой, ё!

Два авта на дрізки: "ВАЗівка" й мікроавтобус "Мерседес". Просто посеред проїжджої частини. Й просто лобом у лоба.

- Две машины стоят.

На Троєщину мчала "копійка", "Мерседес" їхав на Петрівку. Свідки пригоди розповідають: ще здалеку бачили, як машини сахалися врізнобіч, неначе привида побачили.

- "Газель" резко ушел в праву сторону, я подумав, чи з ним шось случилось, чи колесо стрельнуло, чи шо, і в цей момент з`явився як раз цей автомобіль, на зустріч йому, більше ніяких реакцій, просто удар.

Кермувальник мікроавтобуса міг просто не встигнути зманеврувати або ж узагалі не побачити шалену "ВАЗівку".

- Люди стоят, втыкают.

Тепер лише одне питання ставлять самовидці: як? Як "ВАЗівка" потрапила на зустрічну смугу? Й проїхала щонайменше кілька кілометрів. Адже тут величезний відбійник, що пролягає від самої Петрівки. Відповідей не буде, водій загинув.

Леонід Фаринник, командир рятувального загону УМНС в м. Києві:

- Ви приїхали, чоловік уже загинув.

- Так, загинув.

- Він був один в машині?

- Так, один.

При чоловікові не було жодного документа. На вигляд йому років шістдесят. Припускають, мешканець Київщини. Бо саме там зареєстрована його сорокарічна "копійка".

- Вынимают тело.

У "Мерседесі" їхало двоє. Життя тридцятирічному водієві врятувала подушка безпеки. Але він був не пристібнутий, тож добряче тріснувся головою. Його пасажирка - так само, під час зіткнення ледь не вилетіла через лобове скло. Обидвох шпиталювали.