Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 вересня 2012, 20:12 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

У Донецьку загинув 33-річний скутерист. З невідомих поки причин він не впорався з кермуванням, з`їхав з дороги й на швидкості наскочив на електроопору. Від зіткнення із залізобетонною конструкцією водій двоколісного помер ще до приїзду лікарів.

Олександр Никитенко, інспектор ВДАІ м. Донецька:

- Хочется напомнить водителям двухколесных транспортных средств, что они являются полноценными равноправными участниками дорожного движения. Они должны знать правила и выполнять их.

Аварію, в якій ледь не загинув велосипедист, зафіксував відеореєстратор. Водій "Деу" запевняє: рухався за всіма правилами, і, під час повертання ліворуч, лише останньої миті побачив двоколісного.

Олександр - водій "Деу":

- Видя меня, он, как бы, резко начал тормозить, получается, переднее колесо схватило, заднее запрокидывает, и он летит через руль, ударяется в мою машину.

За висновками слідчих, уникнути зіткнення кермувальник машини не міг. 19-річного велосипедиста зі складним переламом руки забрала "швидка".

Одразу чотири автівки розтрощив неадекватний водій на Одещині. Машини стояли на світлофорі в селі Олександрівці та чекали на зелений сигнал. Раптом кермувальник "Тойоти", останньої в ланцюгу, відчув страшний удар. На великій швидкості ззаду в "японця" врізалася вісімка.

Сергій Пізняків, водій "Тойоти":

- Удар ужасной силы сзади произошел. Жена стукнулась очень сильно. Слава Богу, что мы были пристегнуты ремнями, и это нас спасло.

За інерцією водій "Тойоти" стукнув червону "вазівку", та – "Форда", а вже він – "Фіата". Призвідника аварії з місця масштабного зіткнення забрала "швидка". Рятували медики й пасажирку "Тойоти", вона дуже вдарилася головою.

Тетяна Пізнякова, пасажирка "Тойоти":

- Сначала я долетела до бампера, а потом головой ударилась.

Свідки кажуть, від кермувальника вазівки тхнуло алкоголем. Але що саме змусило чоловіка таранити, має з`ясувати міліція.