Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2012, 21:25 ДТП
На Рівненщині п'яні водії збивали дітей та тікали з місць ДТП
На Рівненщині п'яні водії збивали дітей та тікали з місць ДТП

Аварія, в якій загинув 13-річний хлопчик, сталася в селі Головині Костопільського району. Водій, що мчав дорогою на шаленій швидкості, збив двох велосипедистів. 37-річного чоловіка та його сина покинув стікати кров`ю, і з місця пригоди зник. Дитина померла ще до прибуття лікарів. Авто зловмисника правоохоронці знайшли в лісі, за кілька годин затримали й самого кермувальника.

Олег, водій "Фольксвагена":

- Заїхали в магазин, випили по сто грам і назад поїхали. Дальше їхали по дорозі, я то не бачив, щось під колеса попало, вроді би.

- Чому не зупинилися?

- Я побачив, що тільки велосипед зачепив. 

Інша ДТП сталася неподалік села Лютинська Дубровицького району. Там під колеса авта потрапила учениця 9-го класу, яка також їхала велосипедом. Водій легковика теж з місця авраії втік. Чи житиме дівчинка, лікарі поки не прогнозують.

Олександр Калюш, керівник ВДАІ Дубровицького району:

- Оглянули місце ДТП, опитали свідків і очевидці в даної пригоди. Під час з`ясування обставин нами було встановлено, що до даної пригоди причетний автомобіль синього кольору марки "ІЖ".

Водій пояснив: відволікся на автомагнітолу, та коли зрозумів, що збив дитину, злякався й утік.

Дмитро, водій "Москвича":

- Виключилась магнітола, я почав настроювати, поки настроїв, почув удар. Я дуже бистро їхав, десь кілометрів 80, до ста. Здав назад, нікого не побачив, злякався і поїхав додому.

За фактом обох ДТП правоохоронці порушили кримінальні справи. Водіїв затримали, обидвоє не приховують, що кермували напідпитку.