Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2012, 20:57 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Одна людина загинула, ще двоє з відкритими переламами черепа та кінцівок у вкрай тяжкому стані в реанімації. Такі наслідки нічного лобового зіткнення двох легковиків на Дніпропетровщині, в Нікополі. Водій "Жигулів" мчав на великій швидкості, не впорався з кермом, і вилетів на смугу зустрічного руху, де врізався в "Деу". Від потужного удару "Вазівка" перекинулася, а її власник вилетів на проїжджу частину через лобове скло. 

Володимир Лебедєв, керівник відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- В результате ДТП водитель автомобиля "ВАЗ" погиб на месте происшествия, пассажир автомобиля "ВАЗ" и водитель автомобиля "ДЕУ" с травмами доставлены в больницу.

Поки лікарі рятують постраждалих, правоохоронці з`ясовують усі обставини аварії.

Смертельна ДТП сталася і в Запорізькій області. Три машини зіткнулися  неподалік райцентру Василівки. Водій "Тойоти" під час обгону не переконався, що маневр безпечний, виїхав на смугу зустрічного руху, де наскочив на "Таврію". Від лобового удару "ЗАЗа" відкинуло на "Шкоду". Наслідки аварії трагічні.

Андрій Топчій, керівник сектору УДАІ в Запорізькій області:

- Водитель автомобиля "Таврия", местный житель, от полученных травм скончался на месте ДТП. водитель автомобиля "Тойота", житель соседней Днепроперовской области с телесными поврежениями доставлен в медицинское учреждение для оказания помощи.

Перекинутий позашляховик "Міцубіші", автомобільний тягач "Рено" на узбіччі. Такі наслідки аварії на Броварському проспекті в Києві. Зі слів свідків, призвідник ДТП -  кермувальник японця, який грубо порушив правила дорожнього руху.

Віктор, водій тягача:

- Обганяв він по правій стороні по обочині. І його начало розвертать, крутить, і летіть начав на нас. Я начав, прибрав у сторону, і вже побачив, що я нікуди не дінуся. Став і він як раз ударився у полуприцеп.

Водієві та пасажирові вантажівки медична допомога не знадобилася, а ось кермувальника "Міцубіші" ушпиталили з травмою голови, переламом руки та численними забиттями. Що спричинило транспортну пригоду, з`ясують слідчі.