Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2012, 11:36 ДТП
Кілька моторошних ДТП сталися в Дніпропетровську
Кілька моторошних ДТП сталися в Дніпропетровську

Аварія, внаслідок якої одна людина загинула, ще троє в тяжкому стані потрапили до лікарні, сталася вдень на одній із центральних магістралей міста. Три автівки на кілька годин цілком паралізували рух на "Новому" мосту через річку Дніпро.

Олексій Ляшевський, співробітник ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Автомобиль "Тойота РАВ-4", который при выполнении маневра "обгон" вышел на полосу встречного движения, и совершил касательное столкновение с автомобилем "БМВ". После чего, продолжив движение, совершил лобовое столкновение с движущимся во встречном направлении автомобилем "Хюндай".

Призвідниця аварії - 21- річна кермувальниця "Тойоти". Жінка на п`ятому місяці вагітності, через власну самовпевненість, спровадила на лікарняні ліжка не лише себе, а й водія та пасажирку "Хюндая". У постраждалих відкриті черепно-мізкові травми та перелами кінцівок. За життя людей нині боряться лікарі. Та 73-річну пенсіонерку з "корейця" врятувати не вдалося. За кілька години після аварії жінка померла.

Інша ж дорожньо-транспортна пригода забрала життя чоловіка похилого віку. 83-  річний дідусь потрапив під колеса легковика, коли надворі було темно. Водій "Шевроле Авео" запевняє: неосвітлюваним шляхом рухався з помірною швидкістю, перед собою бачив лише велосипедиста, що їхав у попутному напрямку.

Олег, водій "Шевроле":

-    Объезжая велосипедиста, то есть, выскочил этот дедушка. Он то ли перед ним хотел пробежать, то ли за ним.

-    Видели, как он выходил или выбегал?

-    Не видел.

Тепер на питання, чому водій не помітив чоловіка з милицями в руках,  мають відповісти правоохоронці. За фактом обох пригод, що призвели до смерті людей, порушено кримінальні справи.