Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2012, 11:29 ДТП
В Одеській області сталась низка ДТП
В Одеській області сталась низка ДТП

Троє людей загинули у кривавій ДТП в суботу. "Вазівка" мчала з Рені до Одеси. Близько восьмої ранку кермувальник легковика заснув за кермом і вилетів на зустрічну. Цієї миті там рухався "Ісузу". Зіткнення уникнути не вдалося.

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області:

- В результате данного ДТП водитель "ВАЗ 2103" и, также, два пассажира погибли на месте ДТП. Еще двоих пассажиров данного авто доставили в больницу, где позже получили сообщение, что скончалась пассажирка данного авто.

Того самого дня, але вже на виїзді з Одеси, сталася інша ДТП. Жінка не впоралася з кермуванням та вискочила на зустрічну. Там якраз мчала маршрутка. Водій пасажирського автобуса намагався уникнути удару, але намарно. Власниця "Нісана" померла на місці. 

Федір Миколайович, водій маршрутки:

- Резко на встречу вышла мне иномарка. Я успел только на обочину вправо уйти, сколько мог. Но она меня все равно достала - ударила в перед. Трубки тормозные порвало, я остался без тормозов,и вот, остановился в камне.

Ніхто з пасажирів не постраждав. А вже за кілька годин сталася ще одна аварія. Водій "ЗАЗа" збив двох пішоходів.

Алла Марченко, керівник відділу ВДАІ м. Одеси:

- По Фонтанской дороге, в сторону ул. Посмитного, двигался автомобіль "ЗАЗ", водитель котрого совершил наїзд на двух пешеходов, пересекающих проезжую часть в неустановленном месте.

Тепер за життя збитих борються медики.