Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 вересня 2012, 11:02 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

У ДТП на Рівненщині загинули двоє п'ятнадцятирічних хлопців. Підлітків збив „Фольксваген”, який вилетів на смугу зустрІчного руху.

Трагедія сталася вночі. Хлопці їхали на мопеді, дорогою між сіл. Їм на зустріч несподівано вилетів "Фольксваген Пассат". Легковик виконував обгін. Утім, або дистанції не розрахував, або ж у темряві  не побачив скутера,  і збив. В результаті зіткнення, у хлопців  численні тяжкі травми. Їх поклали до реанімації. Та врятувати життя медики не змогли. 24-річний кермувальник іномарки тепер під вартою.

Світлана Марко, старший інспектор відділу ДАІ в Рівненській області:

- Наразі по даному факту вже порушено кримінальну справу. Водій, який причетний до цієї транспортної пригоди, який попередньо, винний в цій ДТП, затриманий.

Напередодні загиблий власник мопеда відзначав день народження. Двоколісного йому й презентували. Юнакові було лише п'ятнадцять.

Десятирічна дівчинка опинилася під колесами авта у середмісті Запоріжжя. Коли "Ланос" підіймався вулицею Патріотичною, на дорогу вибігла дитина.

Володимир Гаранін, співробітник відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- Согласно собранным материалам, по предварительным данным, ребенок выбежал на проезжую часть в неустановленном месте, перед близко идущим транспортом, чем и спровоцировал ДТП.

Водій зреагував - вдарив по гальмах. Та школярку все ж зачепив. Нині вона, з травмами середньої тяжкості, в лікарні. Медики кажуть: загрози її життю немає.

А в Дніпропетровську пиятика закінчилася ДТП. Компанія друзів випивала на паркованні. Аж раптом, одному з них закортіло проїхатися з вітерцем. Далеко п`яничка не заїхав, лише зіграв своїм мікроавтобусом у боулінг.

Дмитро Гребенюк, водій "ВАЗу":

- Около двух часов ночи услышал шум, выглянул в окно, ну увидел как маршрутка "Ивеко", вот эта, то есть, двигает мою машину, и едет дальше.

Віталій Воловий, співробітник Відділу ДАІ  м. Дніпропетровська:

- Водитель "Ивеко", микроавтобуса, стоял возле дома, употреблял спиртные напитки с компанией, после чего начал движение. Зацепил автомобиль "ВАЗ 2115" и автомобиль "Мазда", после чего продолжил движение и совершил наезд на дерево.

Ближчі кілька місяців любитель хильнути за кермом не їздитиме, бо посвідчення у нього забрали.