Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 вересня 2012, 10:32 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

У Криму 20-річний водій скутера на швидкості влетів в автобус. Аварія сталася зранку поблизу автостанції Зуї. Керуючи мопедом "Хонда", молодик рухався трассою, й зненацька, виїхав на смугу зустрічного руху, де й врізався у рейсовий автобус. Двоколісного сильно пом'яло, його уламки розлетілися на кілька метрів. 20-річний скутерист загинув. Ніхто з 25 пасажирів у транспорті не постраждав.

Водій автобуса:

- С Зуя выехал, отъехал метров 20, на меня выехал скутер на большой скорости. Произошло ДТП.

- А с какой скоростью вы двигались? 

- Максимум километров 15, потому что я тронулся от остановки, а набрать здесь большую скорость невозможно.

Ще один молодий водій у Києві виконав політ у бетонний паркан. За словами свідків, кермувальник віком 18-20 років повертав з вулиці Здолбунівської на Дніпровську Набережну, не гальмуючи. Автівку винесло на бордюр, а далі - на бетонну огорожу. Паркан розвалився.

У Дніпропетровську під колесами ДЕУ загинула 33-річна жінка. Аварія сталася у темну пору доби на неосвітлювальній ділянці дороги, неподалік від пішохідного переходу. За словами свідків, молодиця побігла за сумкою, що впала на дорогу, й потрапила під колеса. 56-річний водій "Деу" запевняє: людину на шляху побачив останньої миті. Медики намагалися врятувати постраждалу, але за кілька хвилин вона померла.

Володимир, водій Деу:

- С той стороны опять таки выбежал человек, я даже не успел ничего сделать. Я только увидел тень перед самой машиной. Скорость была, наверное, км. 30-40.

Свідок ДТП:

-  Она выдергивала сумку у подруги, сумка выскакивает с рук и она вылетает.

- Это на дороге происходило?

- Ну вот тут они были, мы сзади ехали.

- Она выдергивала ее и выскакивает и попадает под колеса. подруга удрала сразу.

У Дніпропетровську двоє людей у вкрай тяжкому стані потрапили до лікарні після зіткнення Камаза з Таврією. Аварія сталася вранці на проспекті Калініна. 36-річний водій легковика не впорався з керуванням. Таврія перелетіла через трамвайні колії, вилетіла на зустрічну й вдарилася у вантажівку з причепом. Внаслідок зіткнення пасажирка вилетіла на дорогу через лобове скло. Численних травм дістав і водій легковика. Згодом чоловік зізнався - напередодні він пив.

Руслан, водій Таврії:

-Трамвайные пути переехал, и машину занесло.

- Скорость Ваша какая была?

- Километров 80.

-  Вы перед тем как сесть за руль употребляли спиртные напитки?

- Вчера вечером.

- Вчера вечером?

- Сколько выпили?

- Немного, 150.