Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 вересня 2012, 10:36 ДТП
У Дніпропетровську таксист-інвалід сів за кермо напідпитку. Є постраждалі
У Дніпропетровську таксист-інвалід сів за кермо напідпитку. Є постраждалі

І в тому таки Дніпропетровську  працює таксистом чоловік без обох ніг. На перший погляд, така жага до повноцінного життя мала б викликати повагу. Та  виявляється, інвалід заробляє у вкрай небезпечний спосіб. Минулої суботи він сів за кермо напідпитку, покалічив жінку й ледве не вбив трьох дітлахів.

Все сталося серед білого дня у приватному секторі. Вулицею Береговою на великій швидкості нісся "ЗАЗ". Якоїсь миті водій "Таврії" не втримав керма, вилетів на узбіччя і перекинувся. Свої кульбіти на дорозі 49-річний таксист-інвалід першої групи прокоментував так.

Сергій , водій "Таврії":

- Подрезали меня, мне надо было или людей сбивать или перекинуться. Я перекинулся, все.

Та численні свідки пригоди обурені. Люди стверджують, на  час аварії шлях був вільний, а кермувальник малолітражки вскочив у халепу через власну необачність та швидкість.

Євген Задоя, свідок :

- Несся со стороны базара, будем так говорить, летнего парка. Не вписался в поворот. Никаких ему помех в движении ничего не было. Ничего не было. На повороте стояли иномарки и были дети там, он чуть не сбил детей, иномарки чуть не зацепил.  Уходя от машин на противоположной стороне, наткнулся на колеса бруста, его подбросило, и в эту сторону уже швыронуло его. С машин выскочили, хотели вытянуть его с джипов, ну "отоварить" его, как говорится, потому что чуть детей не посбивал. Вытянули, а он без ног. Ото бросили, поорали и ушли.

В результаті аварії у 35-річної пассажирки - складний відкритий перелам руки. Від больового шоку молодиця втратила свідомість. Її  забрала "швидка". Натомість шоферові допомога лікарів не знадобилася.  В  крові таксиста експертиза виявила понад два промІле алкоголю.

- Вы уботребляли спиртне напитки?

- Нет!

- Ну скажите правду, кто Вас подрезал?

- Та йоханный мотоциклет, как вы меня достали уже. Бумер меня подрезал, БМВ, черное БМВ, темно-синего цвета. Номеров я неза…Свидетель лежит в больнице, руку…

За фактом ДТП з тяжкими наслідками порушено кримінальну справу. Долю емоційного інваліда вирішить суд.