Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 вересня 2012, 10:25 ДТП
Вночі у Дарницокому районі Києва загинули мотоцикліст та його пасажир
Вночі у Дарницокому районі Києва загинули мотоцикліст та його пасажир

Чергова смерть мотоцикліста в Києві. Трагедія сталася в Дарницькому районі: байкер невдало зманеврував і врізався у припарковану машину. Помер сам, і занапастив свого пасажира.

На годиннику друга ночі, на вулиці - поодинокі перехожі. Але тут, на вулиці Ревуцького - людно. Вночі, на широченному проспекті - останні приготування до Ярмарку. Аж раптом, напівсонний гул розрізає шалений гуркіт.

- Ой, Боже, убийца, ми почули, що він летить.

Мчала від проспекту Бажана "Ямаха". Водій скерував  транспорт на ширшу частину вулиці, навіть не підозрюючи, що нині там  проїзд заборонений. Ледь не налетівши на ятки, кермувальник останньої миті змінює напрямок руху. Це стало фатальною помилкою.

Алла, свідок :

- Він побачив, торкнув бровку, мотоцикл потеряв равновесие, і вони почали по всій дорозі, мотоцикл пішов ось юзом, він підлетів під ланос, ланос підняло до верху задню часть, посунув ланос трохи цю машину, зработала сигналізація, я почала сразу визивать швидку.

Водій та пасажир злетіли з "Ямахи" ще до зіткнення з машиною. "Й приземлилися немов лялькові", - додає Алла. Вона підійшла ближче, побачила нерухомі тіла і зрозуміла - лікарі їм не знадобляться.

- Один був у шльомові, той хто за рулем, а тей без шльома в майке їхав.

Утім, обидвом розтрощило голови. Шансів вижити у хлопців не було.

- Чорна футболка і сині джинси.

Кермувальникові  двадцять шість років. Стільки ж на вигляд і пасажирові. До речі, водій мешкав неподалік, тут, у Дарницькому районі. Під час оформлення ДТП, на місце приїхали його родичі. Вони ніяк не могли повірити у смерть чоловіка.