Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 вересня 2012, 22:43 ДТП
Лобове зіткнення в Одеській області
Лобове зіткнення в Одеській області

Кривава ДТП сталася на Одещині. На великій швидкості там зіткнулися ВАЗівки. Двоє пасажирів в обох автівках загинули, ще п'ятеро в украй тяжкому стані в лікарнях. Найбільше постраждав 8-річний хлопчик. За його життя борються медики.

Шоста ранку. Вісімдесят другий кілометр дороги Одеса-Рені. Ані дощу, ані туману - видимість добра. Натомість інша небезпека - закруглена ділянка. Тридцятиоднорічний водій синьої ВАЗівки з невідомих причин не впорався з кермом та виїхав на зустрічну. Цієї миті своєю смугою мчали чорні Жигулі. Зіткнення було неминучим.

Дмитро, свідок:

- Семерка ехала в сторону Одессы, 99-я ехала с Одессы, выехала на встречную полосу, лобовое столкновение - выскочило три человека с машины. 

Свідки аварії розповіли: удар був таким потужним, що людей просто повикидало з понівечених машин. Двоє - п'ятдесятидев'ятирічний пасажир "сімки" і двадцятивосьмирічний - "дев'яносто дев'ятої" - загинули. Аби витягти їхні тіла, чекали на МНСівців. Ще п'ятьох осіб у вкрай тяжкому стані шпиталювали.

Олександр Олійник, заступник керівника Білгород-Дністровської лікарні:

- Тяжелейшие травмы - переломы, черепно-мозговые травмы и сопутствующие политравмы. А двое, которые были доставлены  в горбольницу, один из них мальчик, 2004 года, в тяжелейшем состоянии, тяжелейшая черепно-мозговая травма, находится в реанимации, и отец с ним тоже.

Страшної ДТП могло й не статися, кажуть у ДАІ. 

Микола Михайлов, в.о. заступника керівника УДАІ в Одеській області:

- Такого могло не случиться, если бы водители требования ПДД выполняли бы - это раз, во-вторых, каждый раз, когда мы приезжаем на место ДТП и видно разбросанные принадлежности с автомобиля - это говорит о том, что был сильный удар.

А це свідчить про можливе значне перевищення швидкості.