Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 вересня 2012, 22:44 ДТП
Ранкові ДТП у столиці
Ранкові ДТП у столиці

Одразу дві ДТП сталися сьогодні вранці в Києві. Спочатку на вулиці Мельникова не розминулися мотоцикл і Шевроле, а вже за кілька годин на вулиці Крайній через перехожу розлетілися врізнобіч ВАЗівка й Додж.

Розбита вщент ВАЗівка на узбіччі, Додж - у лісосмузі. Такі наслідки аварії, що сталася на столичній Троєщині. Попередньо відомо, позашляховик виїхав на смугу зустрічного руху, де лобом у лоба зіткнувся з Жигулями. Вибратися з понівеченої "копійки" кермувальникові допомогли рятувальники. Його доправили до лікарні з численними забиттями та синцями. Власник позашляховика від ушпиталення відмовися, але й досі в шоковому стані. Самовидці стверджують: водії правил не порушували, швидкості не перевищували. Спричинила аварію перехожа.

Дмитро, свідок:

- Женщина тут так перебегала. Тут же нельзя перебегать, тут нет пешеходного перехода. Перебегала дорогу и вот этот джип что-то испугался, как-то его кидануло или шо, ну я так и не понял. Я уже так обернулся, увидел эту женщину, а потом смотрю, тут уже такая авария.

Ще одна аварія сталася на вулиці Мельникова. Там не розминулися мотоцикл і Шевроле. Припускають, що ДТП спричинив водій легковика, бо вирішив розвернутися в недозволеному місці. Саме під час маневру на машину наскочив байкер. Від удару двоколісний розлетівся на шматки. 

- Говорить о превышении скорости не приходится. Все происходило в рамках скоростного режима.

Водій Шевроле відбувся переляком і від ушпиталення відмовився, а ось мотоциклістові лікарська допомога таки знадобилася.

Дмитро, представник громадської організації з допомоги мотоциклістам:

- Пострадавший доставлен в больницу скорой медицинской помощи. На данный момент известно о рассечении губы, но не исключены переломы.