Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 серпня 2012, 23:22 ДТП
На новенькій столичній трасі - лобове зіткнення
На новенькій столичній трасі - лобове зіткнення

Одна людина загинула, двоє травмовано у лобовому зіткненні в Києві. Пригода сталася на трасі, яку відкрили на початку 2012-го. Це перша смерть на новозбудованому автошляху.

Усе відбулося в розпал робочого дня. Машин на Новоірпінській трасі було небагато. Але неадекватність кросовера Ніссана помітили всі учасники дорожнього руху.

Олег, свідок:

- Ниссан жук ехал все время с включенным аварийным сигналом, не знаю, чего он ехал на аварийке, но машина все время по дороге плавала, то он влево на встречку выедет, то вправо уйдет.

Один з таких маневрів не минувся водієві. Він крутонув на зустрічну, просто в лоба Шкоди Октавії. Автівки з тріском відлетіли одна від одної. Ніссан - пірнув у кювет. Іншу машину добряче покрутило.

Олег, свідок:

- Я остановился, еще пару машин, пытались вытащить пассажира со Шкоды, но не смогли, там все заклинило.

Паском безпеки пасажир не скористався. Тому під час удару головою поцілив у лобове скло. Шістидесятидев'ятирічний чоловік загинув ще до приїзду лікарів. Знехтували заходами убезпечення й обидва водії. Їх шпиталювали з травмами голови, грудної клітки  та переламами. Свідки стверджують - кермувальник Ніссана був напідпитку. Саме тому й сталася трагедія. 

- Причина одна - водитель Ниссана был выпивший, он, когда вылез с машины, от него разило перегаром.

Знімальній групі "Свідка" вдалося дізнатися більше: у тридцятишестирічного шофера вже двічі вилучали посвідчення водія за їзду в нетверезому стані. Ще й на момент аварії прав у нього не було - тільки прострочений тимчасовий талон.

Та й траса ця нова - від Києва до Ірпеня - йде на рекорд за кількістю видовищних аварій. В середині серпня тут у кювет злетів Деу Матиз. Тоді травмувалися двоє супутниць сорокаоднорічної водійки. Сама ж вона ціла, бо пристебнулася. Чому сталася ДТП - не здогадується.

- Я здесь езжу очень часто, все в порядке.

- А скорость?

- Еду 80, и вдруг меня как качнуло!

Та поки водійка дивується - всі звертають увагу на колеса Деу. Жінчин Матиз - і досі на зимовій гумі.