Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 серпня 2012, 22:22 ДТП
У Києві - чергова ДТП за вини нетверезого керманича
У Києві - чергова ДТП за вини нетверезого керманича

Трагедією закінчилося свято - День незалежності - для компанії київської молоді. Страшна аварія забрала життя 21-річної дівчини.

Київський мікрорайон Троєщина, перетин вулиць Драйзера та Маяковського. Друга година ночі. На дорозі скупчилися машини. Затор, нетрадиційний для цієї пори. Згодом стає зрозуміло - тут сталася ДТП. На дорозі закривавлена дівчина, в машині затиснутий хлопець. Свідки кажуть, автівка дорогою - летіла.

Валерій, свідок ДТП:

- Ну, что, ну что, ехал я себе спокойно в третьем ряду, зелёный свет, я поехал, он немножко остался сзади, потом стартанул, мне подрезал, мол куда я лезу, и все, и погнал себе дальше.

На наступному світлофорі водій Мерседеса швидкості не збавив - помчав далі. А от з кермом не впорався.

Валерій, свідок ДТП:

- Потом следующий светофор, я подъезжаю, опять зелёный, он выскакивает, рядом какая-то белая машина типа Гольфа или Тойоты, он поехал, резанул ему опять, не вписывается сюда, потому что скользко, удар, такой скрип, переворачивается машина и падает, и колеса разлетаются.

Що саме трапилося, намагаємося з'ясувати у постраждалої, що єдина при тямі. Дівчина сиділа в Мерседесі ззаду. Каже, в авті  було троє: вона, її 21-річна подруга та 27-річний друг-кермувальник. Як саме сталася аварія, пригадати не може.

Христина, постраждала:

- Вы помните, что случилось?

- Само происшествие нет, я чуствую удар, в голову, сильный.

Нині про аварію тут нагадують лише уламки автомобіля та понівечений паркан.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- З якою саме швидкістю летів автомобіль, можна лише здогадуватися. Адже удару не витримала навіть бетонна огорожа. ЇЇ просто розтрощило.

Усіх трьох постраждалих в аварії шпиталювали. 21-річну дівчину з фешенебельного авта врятувати не вдалося. Від тяжких травм вона померла. Пасажирка, якій пощастило вижити, згодом в телефонній розмові журналістам "Свідка" розповіла - водій сів за кермо нетверезий.