Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 серпня 2012, 22:34 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

У Миколаєві під колесами ледь не загинуло троє пішоходів. Водій легковика саме повертав і чомусь не помітив людей, які прямували за правилами - на зелене світло. Тож двоє 11-річних дітей і 49-річний чоловік травмовані.

Двоє людей загинули й шестеро постраждали в масштабній аварії на Полтавщині.  Трагедія сталася ввечері біля села Петрівців. Легковик Форд Скорпіо рухався в бік Миргороду. Раптом машину викинуло на зустрічну, де вона лобом у лоба зіткнулася з мікроатобусом Фольксваген.

Наталія Варченко, прес-офіцер УДАІ в Полтавській області:

- Внаслідок зіткнення водій легковика та 32-річний пасажир, мешканці Кременчука, загинули на місці події. Водій Фольксваген Транспортер, а також троє пасажирів віком від 30 до 60 років, та двоє дітей 2 та 9 років з різними травмами доставлені до Миргородської лікарні.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом ДТП та з'ясовують, чому водій  легковика не впорався з кермуванням.

+++

Поблизу Конотопа нетверезий водій збив 32-річну велосипедистку й утік з місця аварії. Жінка від травм померла. Правоохоронці кинулися шукати ВАЗівку світлого кольору. Оголосили план "Перехоплення".  Стареньку "шістку"  виявили за 5 годин посеред  кукурудзяного поля біля села Коханівки.

- Почему вы скрывались с места ДТП?

- Я не скрывался, я ехал, просто я не видел сотрудников ДПС.

- Но там, насколько я знаю, не было сотрудников ДПС, вы сбили человека насмерть.

- Человека сбил, но от ДПС пытался скрыться, но не получилось. 

За фактом аварії порушено кримінальну справу, тепер 34-річному пиякові загрожує восьмирічне ув'язнення.

+++

Двоє людей травмовані та вщент розбита ВАЗівська "копійка". Такі наслідки нічної аварії у Дніпропетровську. ДТП сталася на проспекті Свободи. 19-річний молодик кермував п'яним. Під час мандрівки містом він просто заснув, і автівка на великій швидкості врізалася в електроопору. Від удару в Жигулів вирвало заднього моста. Пасажирку - 21-річну жінку на восьмому місяці вагітності - з відкритою черепно-мізковою травмою, переламом плеча й численними забиттями забрали до реанімації. Винуватець аварії, попри складне ушкодження ключиці, з місця пригоди зник. Коли ж до оселі горе-пияка приїхали правоохоронці, він просто спав.

- Денис, Денис! Это милиция приехала. Денис!

- ... ...

- Денис, милиция. Денис, а ну расскажи, как ты ехал?

- Щас.

- Как ты попал в аварию, расскажи?

****

А в Запоріжжі вантажівка ледь не впала з греблі у Дніпро. Автопригода сталася близько третьої години ночі. Вольво з причепом, що перевозив цемент, рухався дорогою ДніпроГЕСу. Найімовірніше, водій заснув, і тягача повело праворуч. Машина знесла відбійника і врізалася в бетонну огорожу клумби. Конструкція витримала удар, інакше багатотонка полетіла б униз з 20-метрової висоти. Водія вантажівки ушпиталили з черепно-мізковою травмою й забиттями.

Володимир Гаранін, керівник відділу ВДАІ м. Запоріжжя:

- По факту дорожно-транспортного происшествия собран материал, причины, по которым водитель не справился с управлением, устанавливает следствие.