Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 серпня 2012, 21:44 ДТП
Огляд аварій на Одещині
Огляд аварій на Одещині

Дорожній жах на Одещині. За два дні в ДТП тут загинули четверо людей, ще шістьох - шпиталювали. Аварії розпочала пригода на трасі Кіровоград- Платанове. 25-річний водій Форда не впорався з кермуванням, машину почало крутити, аж зрештою її зупинило дерево. Троє пасажирів загинули.

Форд рухався головною дорогою, з другорядної намагався виїхати Москвич. Помітивши старенького легковика, водій "німця" почав гальмувати, але впоратися з керуванням не зміг.

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області:

- В результате чего автомобиль произвел частичный выезд за пределы проезжей части, где произошло скользящее столкновение с автомобилем Москвич, который двигался по пересекаемой дороге слева направо по ходу движения автомобиля Форд Фокус.

Внаслідок цього "німця" викинуло на узбіччя, де він врізався в дерево. Трьох пасажирів - двох жінок і хлопця - в украй тяжкому стані забрала швидка, але дорогою до лікарні всі померли. Кермувальника ж Форда з травматичним шоком та переламами ребер ушпиталили.

***
Наступна кривава дорожня пригода сталася на трасі Одеса-Монаші. Біля села Сухого Лиману водій Нісана вирішив обігнати автівку, що рухалася попереду.

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області:

- При этом выехав на встречную полосу, не убедился в том, что эта полоса свободна, безопасна для  данного маневра. В результате чего произвел столкновение с автомобилем Опель Кадет, который двигался во встречном направлении.

Жодного шансу розминутись не було. Пасажирка Опеля загинула. Водій "німця" та пасажир Нісана - в лікарні. Кермувальник, який спричинив ДТП, не постраждав.

***
Майже в той самий час за сто метрів від попередньої ДТП сталася ще одна аварія. Хто кого не пропустив - вирішуватиме слідство, але наслідки сумні - машина в кюветі, інша - добряче зім'ята, одна людина в лікарні. Допомога медиків знадобилася і двом постраждалим у пригоді у спальному районі Одеси. 

Віталій, свідок:

- Впереди ехал вот этот белый джип в левом ряду. Как я увидел уже сзади, переходил пешеход, но не совсем по зебре, а ближе неё. Ребята начали тормозить, потому что из-за машины, идущей в среднем ряду, как я понял, водитель белого внедорожника не видел пешехода.

Позашляховик почав гальмувати, машину відкинуло на бордюр, де вона перекинулася. Кермувальника й пасажира затисло в салоні. Витягати людей кинулися інші водії. Вони ж викликали швидку та ДАІвців.