Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 серпня 2012, 22:40 ДТП
У Києві білявка перегородила Мерседесом трамвайну колію
У Києві білявка перегородила Мерседесом трамвайну колію

Блондинка на дорозі! Водійка Мерседеса майже на півгодини паралізувала рух трамваїв на столичній вулиці Дмитрівській. Жіночка припаркувалася просто на трамвайних рейках і пішла у своїх справах. Чекати на повернення пані довелося пасажирам з десятка трамваїв. Обуренню людей не було меж.

Уся ця черга з трамваїв чекає лише одного - власника цього Мерседеса. Трамвайники говорять, у такі затори потрапляють чи не щодня. Як шукати управу на таких автовласників, вони не знають.

Юлія, водій трамвая:

- В таких випадках ми звонимо и сообщаєм диспетчеру і стоїм. Диспетчер в принципі визиваєт ГАІ, но ГАІ дуже рідко на ці випадки виїзджає, ну а ми чекаємо, поки пообідають, повечеряють, в солярій сходять. Можем стоять час, два. Вони приходять, уїзджають і всьо.

Обурюються й пасажири: адже заблоковані транспорти їдуть на вокзал, тож чимало людей не можуть чекати.

Оксана, пасажирка трамвая:

- Вот вынуждены идти из-за хозяина Мерседеса, который так припарковался, пешком. Опаздываем на поезд.

Катерина, пасажирка трамвая:

- Посмотрите: вот мне наплевать, я поставила свою машину, мне удобно. Я удобно ее поставила, все, и хорошо, и все проблемы для нее решены, это необъяснимо, это наказывать надо за это. Вот как на меня - я бы лишила хотя бы на год прав.

Галина Володимирівна, пасажирка трамвая:

- По-полной оштрафовать и за простой трамвая, все сделать. Как же так, смотрите, какая очередь.

Трамвайний затор зібрав чимало глядачів. Усім цікаво побачити, хто примудрився так припаркуватися. І от нарешті з'являється власниця дорогої автівки. Своєму вчинкові жінка одразу знаходить виправдання.

Водійка Мерседеса:

- К сожалению, мне стало плохо и мне надо было срочно выйти в туалет. Я не хочу с вами разговаривать, я себя плохо чувствую, я хочу сесть в машину и ехать в больницу.

- А я себя отлично чувствую.

За деякий час  ДАІвці таки приїжджають на виклик. Водій трамвая дає пояснення і їде. На кермувальницю Мерседеса склали адміністративний протокол за неправильне паркування. Затор у десяток трамваїв їй обійдеться всього у 550 гривень.