Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 серпня 2012, 23:42 ДТП
У Житомирі п'яний водій ледь не влетів до будинку
У Житомирі п'яний водій ледь не влетів до будинку

Ще й півні не співали, а водій джипа завітав до мешканців вулиці Східної в Житомирі: він на швидкості влетів на подвір'я людей. Позашляховик зніс металеві ворота й стовпа. Цегла порозліталася в різні боки, поцілила у вхідні двері та розбила вікно у спальні.

Додж влетів на подвір'я будинку посеред ночі. Шоковані господарі навіть вийти не змогли - вхідні двері були заблоковані.

Спілкування господині з водієм:

- Це вже двері?

- Я поміняю.

- Ви поміняєте. Ви ж сказали, що будинок не постраждав. Ви ще б у хаті бачили, що там. Тюль порізана. Вазони на землі. І там, де я сплю, отакі брили лежать кірпіча, біля голови.

Після такого спілкування з власниками оселі водія - п'ятдесятирічного киянина - доправили в лікарню визначати ступінь сп'яніння. Чоловік зізнався, що випив кухоль пива. Та за словами правоохоронців, шофер не зміг або не захотів пройти медогляд як слід. Щоразу з десятка спроб він лише імітував використання алкотестера,  фільмуючи все на мобільний.

Після години такого обстеження лікарям довелося скласти акт про відмову проходження експертизи. А ДАІвцям - вкотре нагадати прописні істини.

Микола Яцкевич, співробітник УДАІ в Житомирській області:

- Державтоінспекція вкотре нагадує, що алкоголь і транспорт не сумісні. Тому перед тим, як сісти за кермо будь-якого транспортного засобу, необхідно задуматися, чи варто ризикувати життям і здоров'ям і до чого це може привести.

Міліціянти говорять, цього разу лише дивом обійшлося без жертв. Чоловікові пощастило - п'яне кермування коштуватиме йому чималого штрафа, компенсації за пошкоджене майно та ремонту свого понівеченого джипа.