Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 серпня 2012, 22:41 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Автопригода на переході сталася в Луцьку: позашляховик збив жінку. Півшляху вона вже подолала, а потім засумнівалася - чи йти далі. Як виявилося - не даремно.

Пів-шляху позаду, половина - попереду. Подолати пішоходний перехід у Луцьку для 38-річної жінки виявилося непросто. Одна автівка гальмує і пропускає пішохода - за правилами. Інша на це не зважає, йде на обгін і… збиває людину.

Свідок:

- Вона так на середині була. Ну трудно сказать, чи вона думала рухатись, чи не думала. Ну і зачепив її, і чую, такий удар був, жінка лежить уже.

З переламами, струсом мозку, у шоковому стані бідолаху забирає швидка. З'ясовувати стосунки з її кривдником поспішають рідні.

- Машина зупиняється, друга обгоняє. Я машу рукою. Ти куди, дебіл, їдеш? Ви що, дебільні чи що? Я тобі морду поб'ю, гаде! 

- Перестаньте-перестаньте! Що ви робите?

***

Перехрестя вулиць Орджонікідзе та Вітчизняної - одне з найскладніших у лівобережній частині Дніпропетровська.  Помилка одного учасника руху  - наслідки для інших. Опель підрізають. Аби уникнути удару, водій тисне на гальма. Авто вилітає на зустрічну і врізається в Хюндай. Кермувальника Опеля, його дружину і дворічну доньку забирає швидка.

Дмитро, водій Опеля:

- Уходил, прятал правую сторону, там сидела жена. На себя удар брал.

Володимир, водій Хюндая:

- Двигался по правой стороне, и мне на встречную, на мою полосу выскочил Опель. Я пытался уйти, избежать столкновения.

***
Траса Харків-Симферополь. Попереду крутий поворот. Обгін заборонений і наче ніхто не поспішає. Та несподівано рівною дорогою на зустрічну вискакує Міцубіші. Таранить одразу два Рено. Водій одного з "французів" гине на місце, його дружину у вкрай тяжкому стані забирає швидка. Чому викрутив кермо, шофер Міцубіші пояснити не може.

Роман Живокоренцев, співробітник УДАІ у Запорізькій області:

- Водитель автомобиля Мицубиши Л200 выехал на полосу встречного движения, где совершил столкновение с автомобилем Рено Меган, после чего с автомобилем Рено Логан. В резульатет ДТП водитель Рено Меган от полученных травм скончался на месте происшествия.

***
Вранці Тернопільську трасу прикрасив весільний кортеж. Урочисто прибрані автівки мчали до церкви. За кермом однієї з них - наречений.19-річний парубок занадто поспішав на церемонію і… не встиг. На шаленій швидкості пішов на обгін. Дорога слизька, машина злітає зі шляху й перекидається. Одна з дівчаток - дружка - гине на місці. Шофера та двох пасажирів з тяжкими травмами забирають лікарі.

Микола Лецкалюк, співробітник УДАІ в Тернопільській області:

- Причини цієї автопригоди, звичайно, встановить слідство, але можна констатувати одне - водій, а саме наречений - 19-річний житель Збаража - на ділянці дороги між Теребовлянським та Бучацьким районом значно перевищив безпечну швидкість руху, розпочавши об'їзд весільного кортежу, не справився з керуванням та допустив його перекидання.