Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 серпня 2012, 22:42 ДТП
У Криму розбився автобус із відпочивальниками
У Криму розбився автобус із відпочивальниками

Шістнадцятеро людей травмовано, троє - в реанімації. Такі наслідки жахливої аварії, що сталася поблизу Симферополя. О 5-й ранку мікроавтобус Мерседес, що віз 15 пасажирів із Полтавської області на відпочинок до Криму, зненацька врізався в ГАЗель, яка рухалася попереду.

Сила удару була такою, що обидві машини пролетіли кілька  десятків метрів. ГАЗель майже розірвало навпіл, двигун лежав за 5 метрів від автомобіля. Мікроавтобус перелетів вантажівку, заїхав на пагорб і перекинувся. 

Сергій, водій Мерседеса:

- С какой скоростью вы ехали?

- Не знаю, но, судя по всему, больше 130.

Та перевищення швидкості - не єдина причина аварії. Припускають - водій "німця" заснув при кермі.

Айдер Мевлютов, батько водія ГАЗелі:

- Заснул сначала, заснул. А потом он подрезал. Он 100% летал, на Джанкое водители сказали, там 160-170 ехал и людей обгонял, люди останавливались, на него жаловались.

Усі обставини дорожньо-транспортної  пригоди тепер вивчають правоохоронці. За фактом аварії порушили кримінальну справу.

Микола Гладюк, т.в.о. керівника сектору УДАІ у Криму:

- Водитель автобуса Мерседес, по предварительным данным, не выбрал безопасную скрость и совершил столкновение с автомобилем ГАЗ, который двигался в попутном направлении.

Автівки дуже понівечені й навіть годі уявити, що в цьому місиві вижили люди. До різних медичних закладів Симферополя доправлено 16-ох постраждалих.

Вікторія, постраждала:

- Ушибы у меня, порезы, ушибы. Больше моральный стресс, чем само состояние. Едешь отдыхать, а получается, что чуть не угробили.

Олег Стеблій, керівник лікарні швидкої допомоги м. Симферополя:

- Бригадами скорой помощи в нашу больницу было доставлено постепенно с 6.25 до 7.00 десять пострадавших. Из них 3 в тяжелом состоянии, которые находяться сейчас в реанимации.

Лікарі підтверджують - загрози життю постраждалих в аварії немає. Хоча про відпочинок на кримських курортах людям доведеться забути.