Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 серпня 2012, 22:13 ДТП
На шляхах України автомобілі зтикаються зі стовпами, потягами, байками та один з одним
На шляхах України автомобілі зтикаються зі стовпами, потягами, байками та один з одним

Чергова смерть на кримських автошляхах: загинув п'ятдесятирічний чоловік внаслідок зіткнення двох автівок. Причина аварії - порушення правил обгону.

Трагедія сталася неподалік села Стовпового. Таврія несподівано врізалася в Опеля з причепом. 

Ігор Медвідь, інспектор ДПС Сацького МРВ міліції:

- На автодороге Раздольное - Евпатория, 53-й км, водитель автомашины "Таврия"  по неизвестным причинам выехал на полосу встречного движения и допустил столкновение с автомашиной "Опель".

Удар був такої сили, що машини розлетілися врізнобіч, а уламки розкидало на десяток метрів. Капот Таврії зім'явся, мов паперовий. Шансів вижити у водія не було. Понівечений і Опель. Його кермувальник та пасажирка дістали струси мізків і численні забиття.

***
А у Дніпропетровську розбився байкер. Його двоколісник врізався в Лексуса.

Олександр, свідок:

- "Лексус" выезжал по второстепенной дороге, выворачивая наверх на Карла Либкнехта, и или стал на рельсы - не понятно, некоторые говорят, что вроде бы "Лексус" поворачивал и стоял на рельсах.

Цієї миті в нього й врізався байк. Та так, що легковика розвернуло на 180 градусів. Свідки кажуть - мотоцикл мчав дуже швидко.

- Услышал звук удара, увидел летящее тело, ну и разлетающиеся осколки мотоцикла.

Водій двоколісного загинув. Пасажирку "Лексуса" ушпиталили.

***
А в Харкові Лада таранила електроопору. Автівка вдарилася в бордюр, вилетіла на узбіччя й наскочила на стовпа. Причому експерти кажуть - водій навіть не намагався гальмувати. Чому - з'ясовуватимуть.

- Судя по повреждениям, водитель превысил допустимую скорость по городу. Удар был очень сильный, поэтому восстановлению машина не подлежит.

У машині було семеро людей, зокрема й 3-річний хлопчик. Усіх з різними ушкодженнями забрала швидка. Вже в лікарні від травм водій легковика помер.

***
У Запоріжжі  зіткнулися Ланос і локомотив. Легковик вискочив на залізничний переїзд просто перед потягом.

Андрій Комлев, заступник Запорізького транспортного прокурора:

- Перезд оснащен  звуковой и световой сигнализацией, имееется знак СТОП. Однако водитель ввиду халатности не выполнил данные требования, всвязи с чем произошло столкновение.

Машиніст автівку побачив, вдарив по гальмах. Утім, уникнути зіткнення не вдалося. Потяг тягнув ДЕУ ще з кілометр. У салоні машини-таксі були водій і пасажир. Обидвоє вижили. Їх шпиталювали з черепно-мізковими травмами.