Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 серпня 2012, 21:31 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

На українських дорогах і далі калічаться й помирають люди. Огляд найрезонансніших ДТП вихідних.

На Рівненщині неадекватний п'яний водій із двома пасажирами в салоні автомобіля ЗАЗ на швидкості виїхав на міст, який ремонтують. Не завадив навіть бетонний блок, що його завбачливо залишили робітники. Мало того: важезну перешкоду відкинуло на іншу машину - Пежо, котра мчала назустріч. Якимось дивом ЗАЗ не злетів у прірву, а завис. Інакше, кажуть у ДАІ, були б людські жертви. Свідки пригоди одразу кинулися на допомогу горе-кермувальникові і його пасажирам: витягли їх із понівеченого автомобіля та викликали швидку медичну допомогу.

Нестерпна спека призвела до ДТП в Сумах. У час пік п'ятдесятишестирічному водієві маршрутки стало зле, і він знепритомнів. Некермована Рута наскочила на дерево. Постраждали 6-ро пасажирів. Всіх їх разом із шофером шпиталювали. Аварія сталася біля зупинки громадського транспорту, але, на щастя, не зачепила нікого з тих, хто там був. 

Водій маршрутки:

- Я даже не могу сказать, вроде як сознаніє потеряв і тут уже дерево, я не вспіваю ніче сделать.

Олексій Заверуха, інспектор УДАІ в Сумській області:

- Зі слів пасажирів, водій рухався на підйом, швидкість була близько 40 км\год, і водій з невідомих причин скерував свій транспортний засіб на дерево. Підвищення температури повітря, спека, жара, можливо, це стало однією з причин втрати свідомості водія.

У середмісті Запоріжжя зіткнулися маршрутка й Таврія. Фольксваген рухався головним проспектом, легковик - стояв на узбіччі. Водій таксі чомусь  не помітив припаркованої машини і вдарив її у задній бампер. Чоловік за кермом автівки дістав незначних травм.

У  Заводському районі Запоріжжя Фольксваген зніс зупинку громадського транспорту. Машина, на відміну від металевої конструкції, удар витримала. Водій легковика та його пасажир відбулися незначними тілесними ушкодженнями. Людей на зупинці не було.

Олександр Швець, інспектор  відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- Водитель Фольксвагена не выдержал безопасную скорость движения, вследствии чего не справился с управлением, выехал за пределы проезжей части и совершил наезд на остановку общественного транспорта. По данному факту собраны материалы, проводится следствие.