Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 серпня 2012, 23:30 ДТП
У Харкові перегони "крутих" автомобілів закінчилися страшною аварією
У Харкові перегони "крутих" автомобілів закінчилися страшною аварією

Двоє людей стали жертвами вуличних гонщиків у Харкові. Лексус змагався у швидкості з Рендж Ровером, і раптом їм на дорозі трапився Ланос. Зіткнення було неминучим, адже японська люксова автівка їхала зустрічною. Після жахливого зіткнення водій-винуватець утік.

Жахливе зіткнення Лексуса з Ланосом бачили десятки людей. Вони розповідають: дорогою наввипередки летіли дві іномарки.

Ольга Перцева, свідок:

- Ехали наперегонки две машины - Лексус и Ренж Ровер - и, получается, Лексус выехал на встречную и ударил Ланос лоб-в-лоб. Лексус загорелся, Ренж Ровер доехал до "Тополька", развернулся, подъехал, забрал пассажиров из Лексуса и уехал.  

Ударом Ланос викинуло на узбіччя, машину так зім'яло, що діставали водія і пасажирку рятувальники - довелося різати метал.

Руслан Погонцев, свідок:

- Выбраться самостоятельно он не мог. Его очень сильно зажало. Ему перебило очень сильно ноги, у него было лицо в крови. Он кричал: мне очень больно, хотя вроде как его даже обкололи врачи.

Травмована й пасажирка ДЕУ. В обох постраждалих - численні перелами, забиття, ушкодження внутрішніх органів. Лікарі оцінили стан дівчини як стабільний, а от  водія - як критичний. Від шаленого удару Лексус загорівся, але пожежні швидко загасили полум'я. Та й людей в машині вже не було. Свідки кажуть: кермувальник і пасажир іномарки взагалі не постраждали. Принаймні, вони змогли втекти з місця аварії.

Руслан Погонцев, свідок:

- Да, убежал водитель и пассажир Лексуса. Их пытались догнать. Насколько мне известно, даже одного из них поймали. Но подъехал на помощь к ребятам из Лексуса Ренж Ровер - забрали их и увезли на машине.

Жодних коментарів харківські правоохоронці поки не надають. У ДАІ посилаються на відділ розслідування ДТП, там - відсилають до прес-служби. Офіційна інформація скупа: порушено справу, особу водія Лексуса ще не встановили, адже номери на авті  фальшиві. Розшук триває.